Рубрики: Шоу-бізнес
10.12.2022 15:33

Довгий чубчик на бік, важкий смокі айс та губи бантиком: 45-річна Камалія захопила помпезним образом

Найбагатша співачка України Камалія показала своїм фанатам новий образ для сцени та підкорила своєю вродою. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.
Поділитися

Хоча Камалія має необмежений ресурс для створення ідеальних сценічних образів та прекрасні зв’язки для цього, співачці не завжди вдається догодити своїй публіці.

Артистка, не дивлячись на свою визначеність з репертуаром, дозволяє собі багато експериментувати, і тому з’являється перед глядачем досить різною: то у відкритій сукні з можливими вирізами та декольте, то у пишних бальних нарядах, то в скромних сорочках. З приходом в Україну повномасштабної війни зірка спробувала себе і у військовій формі.

Та, здається, в цей раз дійсно здивувати публіку!

Камалія захопила помпезним образом

Так, нещодавно артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якому показала свій новий образ та підкорила мережу вродою.

Камалія захопила помпезним образом

Зокрема, для створення образу артистів зробили крупні локони та укладання з чубчиком на бік. Візаж для артистки включив темний смокі айс, контурним та декількашвровий макіяж губ з ефектом амбре.

Завдяки грамотному підходу обличчя співачки стало більш видовженим, губи здаються пишнішими, а погляд дуже виразним.

Варто відмітити, що не так давно Камалія потрапила у неприємну ситуацію, пов’язану з поганим освітленням та макіяжем. Артистка знялася у кліпі і лише після отримання результату аудиторія вказала на те, що вона неймовірно схожа на Таїсію Повалій, яка не нехтує пластичними операціями.

Втім, виконавиця поставилася до невдач з макіяжем дуже спокійно та холоднокровно, пояснивши, що інколи некоректна робота команди може призвести до такого результату.