Рубрики: Новини
22.08.2024 13:05

Через рік після розлучення Камалія та Захур відгуляли весілля – він весь у білому, вона у червоній фуксії

Після новини про розлучення найбагатшої пари в українському шоубізі - співачки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура минуло 15 місяців, а вони вже відгуляли гучне весілля.
Поділитися

У 2023 році співачка Камалія приголомшила новиною, що розлучається зі своїм чоловіком – мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром, з яким прожила у шлюбі 20 років. Спочатку шанувальники сильно засмутилися, але після того, як пара стала з’являтися на публіці разом, трохи охолонули і припустили, що подружжю таки вдалося залагодити проблеми. Проте Камалія продовжувала стверджувати, що розлучення неминуче, але вони із Захаром, як і раніше, зберігають добрі стосунки заради дітей та спільного бізнесу.

Камалія та Мохаммад Захур

А нещодавно 47-річна Камалія та 69-річний Мохаммад Захур відгуляли гучне весілля, щоправда, не своє, а близького друга дизайнера з Лівану Елая Рукосса, який багато років працює в Україні. Спочатку Камалія оприлюднила знімок, на якому позувала з нареченим та його прекрасною нареченою одна, але пізніше у “сториз” з’явилася фотографія, де у всій красі з’явився Захур у елегантному білому костюмі. Співачка обрала для світського заходу контрастну яскраву сукню кольору червоної фуксії, яка ідеально облягала фігуру. Доповнили образ Камалії красиве укладання з хвилями та стриманий макіяж.

Камалія та Захур відгуляли весілля

Зазначимо, що на важливих заходах Мохаммад Захур та Камалія завжди з’являться разом. Так, на музичній премії YUNA, засновником якої є пакистанський мільярдер, пара постала в неймовірно стильних образах, які ідеально поєднувалися між собою. На співачці був елегантний брючний костюм білого кольору з контрастними чорними лацканами та лампасами на штанах. Пакистанський мільярдер вийшов до публіки у синьому костюмі, білій сорочці та метелику. Ідеальне поєднання!