Була до Камалії і залишилася після неї: як виглядає колишня дружина мільярдера Мохаммада Захура?

Часом здається, що усе особисте життя зірок знаходиться як на долоні, але це дуже хибне враження, адже знаменитості дозволяють іншим знати лише те, про що готові розповісти.

Початок роману між Камалією та Мохаммадом Захуром був доволі дивним та таємничим. Пара секретно побралася, а жодних фотографій з весілля публіка так і не побачила. Пізніше з’ясувалося, що батьки бізнесмена тривалий час не знали про те, що він одружився.

Камалія розповіла про образу на чоловіка
Як виглядає колишня дружина мільярдера Мохаммада Захура

Ця зміна у його житті стала таємницею не просто так: виявляється, чоловік не розповів родині і про те, що розлучився з попередньою дружиною.

Так як його батьки вірні традиційним цінностям, для них було дуже важливо, щоб Мохаммад зберіг свій шлюб. Однак, підприємець був абсолютно іншої думки. В результаті він просто не наважився розповісти правду. Пізніше йому все ж таки вдалося розібратися та представити найближчим людям свою нову обраницю.

Як виглядає колишня дружина мільярдера Мохаммада Захура

Лише 2022-го аудиторія отримала від пари ряд зізнань, які дещо пролили світло на ситуацію. Виявляється, з колишньою дружиною свого чоловіка Камалія так і не познайомилася. А все тому, що дізналася про нелестиві вислови, які жінка дозволила собі ще до особистої зустрічі з новою жінкою екс-чоловіка.

Як виглядає колишня дружина мільярдера Мохаммада Захура

З падчеркою у артистки також стосунки не склалися. Конфлікт розгорівся з новою силою 2022-го саме через матір дівчини. Уся суть полягала в тому, що вона – росіянка, а Камалія серйозно сварила громадян російської федерації та не терпіла зауважень на цей рахунок.

В свою чергу Мохаммад зізнався, що підтримує зв’язок з екс-дружиною, хоча з моменту їхнього розлучення пройшло більше 20 років. За його словами, спілкування відбувається суто через дітей, які, варто відмітити, вже давно дуже дорослі люди. Наприклад, Таня Захур заміжня, має дітей, а також веде свій бізнес у Великобританії. Арман набагато закритіший, але також вже давно не юний. Чоловік жив разом з батьком в Україні до початку повномасштабного вторгнення, а потім перебрався в Англію.

Як виглядає жінка, яка народила Захуру єдиного спадкоємця досі залишається загадкою. За словами бізнесмена, вона проти війни і підтримує Україну, а втім гучно заявити про свою позицію або щось зробити не може.

Схожі статті

Зробити брови, як раз плюнути: 45-річна Оля Полякова показала, чим заміняє гель для брів — дешево й сердито

Мрієте про брови, як в Олі Полякової? Звісно, можна бігти до магазину за дуже дорогим гелем, щоб досягти бажаного результату. А можна скористатися порадою самої Олі, зекономивши час та гроші.

Сталося на вулиці із самого ранку: 36-річна Леся Нікітюк довела, що критика в інтернеті — це не найгірше

Смачний сніданок на свіжому повітрі в чудовій компанії. Що може піти не так? Леся Нікітюк вирішила на власному прикладі продемонструвати, що неприємні сюрпризи можуть з'явитися дуже неочікувано.

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж Андрія Доманського вперше: вона як сестра-близнючка Лідії Таран

Андрій Доманський — багатодітний батько, який дуже любить своїх дітей. Таку ж сильну любов він дарував жінкам, які народили йому нащадків. А за життя 49-річний телеведучий був у 3 різних шлюбах!

“Дзвінок в Обленерго”: мама Сердючки Інна Білоконь показала, чим закінчилася авантюра її полтавської мами

Сьогодні навіть люди, які ніколи не цікавилися тим, хто постачає їм електроенергію, чудово знають контакти свого обленерго. Але Інна Білоконь показала, як важко буває зв'язатися зі спеціалістом.