|
13.12.2022 14:26

Дружина Олега Винника живе під іншим ім’ям: Таюне не вдалося приховати правду про реальне життя поза сценою

Особисте життя Олега Винника завжди залишалося великою таємницею для його фанаток. А цікавилися вони ним не дарма, адже повелитель вовчиць поселився у серцях багатьох жінок не тільки на території України, але і далеко за її межами.

Та як з’ясувалося, його власне серце давно належить одній-єдиний. Плітки про шлюб виконавця та його бек-вокалістка блукали мережею досить давно. Втім, українським журналістам все ж таки вдалося встановити істину, завдяки поїздці у рідне село артиста.

В мережі розкрили справжню особистість таємної дружини Олега Винника

В мережі розкрили справжню особистість таємної дружини Олега Винника

Так, представники телеканалу “1+1” поспілкувалися з колишніми односельчанами Олега і з’ясували, що зі своєю бек-вокалісткою Квіткою Таюне він одружився ще за студентських часів, а потім разом з нею емігрував до Німеччини, де побудував успішну кар’єру в театрі. Саме там народився і їхній спільний син Юліан.

Уважні глядачі не могли не помітити, що красуня Таїсія завжди знаходиться до виконавця набагато ближче: і на сцені, і за кулісами. Раніше виник спростовував новини про свій зв’язок з жінкою, однак після виходу сюжету припинив коментувати свій шлюб.

Після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник опинився саме в Німеччині. Хоча артист спочатку намагався приховати цей факт, знову нічого не вийшло. Таїсія дотримується такої ж самої моделі поведінки, що лише підливає олії у вогонь. Після 24 лютого вокалістка жодного разу не дала інтерв’ю або хоча б коментар. Як відомо, у Берліні у Олега є квартира та студія звукозапису, тож сімейству насправді не довелося шукати прихисток в Європі.