Рубрики: Шоу-бізнес
16.12.2022 22:25

Весільні костюми Потапа, Павліка, Дантеса, Огіра: як виглядали чоловіки Каменських, Репяхової, Кароль

Весілля — це важлива подія у житті кожної дівчини. Підбір святкової сукні, гарного макіяжу, букету, декору — все це невід'ємна частина цього визначного дня. Однак, чомусь менше за все говорять про костюм нареченого, без якого картинка не буде ідеальною.
Поділитися

Зіркові весілля завжди святкують із надзвичайним розмахом, тому і вбрання підбирають з винятковою уважністю. Особливо, якщо наречений буде йти під руку з красунею, як Тіна Кароль, Надя Дорофєєва або Настя Каменських, його костюм повинен бути досконалим.

Володимир Дантес

Хоч пара вже не разом, але варто згадати, як все починалося. Своє лавандове весілля Володимир Дантес та Надя Дорофєєва відгуляли у 2015 році. Однак, тематика жодним чином не торкнулась вбрання нареченого. Дантес пішов до вівтаря у класичному чорному костюмі-двійці: дещо вкорочені штани, які незначно відкривають кісточки, білосніжна сорочка та двобортний піджак на один ґудзик, який прикрасила бутоньєрка з лаванди, як відлуння тематики торжества. Довершила образ краватка-метелик чорного кольору.

Весільний образ Володимира Дантеса

Віктор Павлік

Весіллю Катерини Репяхової та Віктора Павліка на 80 гостей не судилося відбутися, але після розпису у травні 2020 року пара влаштувала святкову фотосесію, де Катя була у сукні кольору айворі, а наречений був у досить розслабленому образі — без краватки, з розстібнутими верхніми ґудзиками у чорному класичному костюмі. Головною прикрасою наречених стала їхня щира посмішка.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова на весільних світлинах

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук та його обраниця Христина Горняк відсвяткували пишне весілля восени 2020. Хоч їх спільне життя тривало недовго, але образ нареченого заслуговує на увагу. Вишуканий костюм-трійка глибокого чорного кольору з дещо завуженими штанами зі стрілками, метелик — справжній джентльмен. Про такого нареченого мріє чи не кожна дівчина!

Ніби з казки — Володимир Остапчук

Потап

У травні 2019 року нарешті відбулось те, пол що мріяли тисячі фанатів — весілля Потапа та Насті Каменських. Потап не зрадив своєму неординарному стилю та одягнувся в бежевий костюм з двобортним жакетом та завуженими штанами, під які взув білосніжні кросівки. А біла бутоньєрка репера прекрасно гармоніювала з весільним букетом Каменських.

Нестандартний образ Потапа

Євген Огір

Співачка Тіна Кароль та продюсер Євген Огір одружилися в 2008 році. Однак, весілля у них було два — таємне на Мальдівах та вінчання в Києві. Для обох церемоній чоловік обрав різні образи, які були зовсім протилежними.

Тропічний шик від Євгена Огіра

Білий костюм з вільними штанами, з-під яких видніються в’єтнамки та молочного кольору футболка, на якій контрастом виділяються зелені буси — справжній тропічних стиль, який відмінно передає атмосферу островів.

Класичний костюм Євгена Огіра на вінчанні

Для столичної церемонії Огір вбрався у класичний чорний костюм з відливом, краватка-метелик в тон та сліпучо-білу сорочку. Але справжньою окрасою свята стала неймовірно вродлива наречена Тіна Кароль.