|
19.12.2022 22:23

Оля Цибульська публічно вибачилась за любов з колишнім, але не видала Дзідзьо: “Простіть мені”

Олі дуже часто приписують романи з колегами, адже вона дуже весела та зухвала у кадрі, її ласкавість в тому числі грає велику роль у створенні цих пліток. Ольга вже більше 20-ти років заміжня жінка, але до літа 2022 року вона приховувала свого коханого. І тому, багато хто думав, що її чоловік – це вигадка, аби виправдати наявність дитини.

Та все виявилось зовсім не так, оскільки Оля нарешті показала, як виглядає її  чоловік та познайомила Сергія з народом. Виявляється, чоловік Цибульської бізнесмен. Він займається сімейною справою – виготовлення кисломолочної продукції.

Та Сергій вважає, що йому публічність ні до чого, адже на його справи це ніяк не впливає. І до речі, виявляється, що Сергій сам не хотів бути публічним та всі ці роки просив зіркову дружину не робити з нього популярного чоловіка зірки. Він не бажав цього 20 років тому і не бажає досі.

На перший погляд, в Олі з Сергієм повна гармонія у стосунках, але, якщо послухати останній трек Олі, де вона просить вибачення за стосунки з колишніми. До речі це вже не перша подібна заява від Цибульскої, та ще й настільки публічна. Але цього разу Оля висловила своє зізнання у більш творчій манері.

“Простіть мене братство і сестринство, але кохання з колишнім, то не гріх, то волонтерство” – співає Цибульська.

Звісно, це просто пісня і сама Оля не має відношення до сімейних зрад і має довірливі стосунки з чоловіком та навіть не думала ніколи про те, щоб піти від коханого, навіть попри всі плітки про романи із Дзідзьо або з Козловським чи Добриніним.