|
20.12.2022 14:24

Фіналіст “Холостячки-2” Дмитро Шевченко показав, як проводить час з батьками: Огнєвіч могла бути їх невісткою

Діма став одним із найцікавіших героїв сезону, оскільки було видно, як він працює над собою, над своїми емоціями та над своєю сором’язливістю виражати почуття до жінок, а у конкретній ситуації, до Злати. Діма прийшов дуже зажатим, але мав велике бажання зачарувати Злату своїми вчинками та своїм внутрішнім світом.

Діма Шевченко гостює у батьків

І варто сказати, що у Діми це вийшло, адже протягом всього проєкту чоловік поводив себе мужньо, гідно, він вчився говорити про свої почуття, про свої бажання, недоліки й навіть навчився боротися зі своїми страхами відносно стосунків зі Златою.

Дмитро, здається, перевершив сам себе, коли влаштував лицарське побачення для співачки та саме тоді зміг доказати і їй, і собі, що він здатен на сміливий крок. Та на жаль, на фіналі Злата Обрала Задворного і ранила цим серце Діми, але він зберіг до неї гарне ставлення. Та через деякий час після фіналу у Дмитра ніби з’явилась якась дівчина, і, оскільки Злата жила в кожному житловому комплексі з Дмитром, бачила їх разом.

Діма Шевченко гостює у батьків

Та зараз Діма не зустрічається ні з ким і присвячує весь свій вільний час роботі та спорту. Дмитро активно розповідає своїм підписникам про спортивний режим, про те, як варто харчуватися і трохи про своє життя, яке не стосується спортивного режиму і роботи.

Днями Шевченко виклав історію про свій відпочинок у батьків. Маму або тата Діма вирішив не показувати, але як проводить з ними час, продемонстрував. Дмитро виклав фото з дуже смачного застілля, яке проходило без світла, але зі смаколиками від мами холостяка. Це була якась їжа у горщику, певно, щось закарпатське та дуже смачне.