“Холостячка 2021”: Злата Огнєвіч вперше розповіла про результати шоу – “Не складалися відносини”

Холостячка 2021 обіцяє бути захопливою, адже там бере участь така іменита зірка. Дізнайтеся, чи вдалося їй знайти обранця.

Златі Огнєвіч – 35 і вона холостячка. Знаменитість все своє життя присвятила кар’єрі. Та недарма. Популярності співачці не бракує: вона і на Євробачення успішно з’їздила, і проєкт “Маска” виграла. Одним словом – красуня, розумниця, але досі без родини.

Зірка не з тих, хто буде чекати дива. Саме тому Огнєвіч і ризикнула піти на шоу “Холостячка”.

Вперше артистка розповіла в інтерв’ю про те, які емоції переживала під час зйомок.

Холостячка
Холостячка

За словами Злати, вона потрапила у справжній вихор почуттів. Вже на першій вечірці її відправили у політ на гвинтокрилі, пірнала холостячка за перлиною, а ще до неї приїхав навіть принц на білому коні. Дивовижний досвід!

Наречених артистці підібрали непростих: ресторатор з Лондону, іменитий стоматолог, бізнесмен, блогер. Звісно, всіх не покоїть питання про те, чи змогла знайти знаменитість свою половинку. Злата чесно розповіла, що результати сердечних пошуків всі побачать у грудні.

Чому співачка досі жодного разу не була заміжньою?

Артистка не приховує, що музика для неї була завжди на першому місці. Знаменитість також розповіла виданню “Телеграф”, що одним з головних результатів її участі у шоу стало переосмислення причин провалів на любовному фронті:

“Головне, що я собі відповіла на питання, чому у мене не складалися відносини з колишніми. Я наразі знаю відповіді на ці питання, але про це трохи згодом. Не розповідатиму все, а ділитимуся поступово”, – ділиться Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч та Григорій Решетник
Злата Огнєвіч та Григорій Решетник

Віримо, що їй насправді вдалося знайти своє омріяне щастя.

Схожі статті