|
30.12.2022 22:53

Вагітна Наталя Могилевська показала, як цікаве положення змінило її фігуру: просто щаслива (ФОТО)

Наталя Могилевська змогла побудувати дуже успішну кар’єру і стати відомою народною співачкою в Україні, чим сама артистка дуже пишається. Тому, через велику любов до країни, до творчості та до людей, її дуже люблять у народі. Пісні Могилевської наспівують навіть діти, тому що вони є дуже душевними та проникливими, що не може не чіпляти.

Наталя Могилевська

За всі роки творчості, Наталю запрошували брати участь у різноманітних шоу, наприклад, “Танці з зірками”, де жінка показала ще й інші свої таланти. Тож, особистість Наталі багатогранна, тому що вона брала участь у “Лізі сміху” для чого також варто мати талант.

Протягом багатьох років своєї популярності, Могилевська змінювала багато образів, то вона постійно худла, то набирала вагу, це виходило у Наталі якось циклічно, але попри ці зміни, вона завжди вважалась еталоном жіночої краси. Та зараз же активно ширяться чутки про вагітність співачки, оскільки у жінки з’явився таємний коханий чоловік.

Та й на всіх своїх фотографіях артистка приховує животик за допомогою правильного позування, рук та піджаків. А на останніх фотокартках Наталя виглядає досить округлою, що знову змушує прихильників артистки думати, що вона знаходиться у цікавому положенні та чекає на довгоочікувану дитинку.

Хоча, якщо подумати логічно, то за всі місяці чуток про вагітність артистки, вона б вже мала народити, тож, виходить що Наталя просто трохи набрала вагу і це жодним чином не стосується вагітності. Але сама співачка була б не проти поповнення у родині, аби в її житті було ще більше щастя.