|
17.02.2023 06:14

“Стан настільки важкий”: на тлі зникнення Олега Винника стало відомо, що з діагнозом у повелителя вовчиць

Після 24 лютого фанати українського виконавця Олега Винника запідозрили, що він знаходиться далеко за межами своєї батьківщини, і як з’ясувалося пізніше, мали рацію. Втім, повелитель вовчиць за увесь період повномасштабної війни в Україні не виходив на зв’язок з фанатами. Натомість коментарі дала його юрист, яка повідомила про хворобу артиста та його лікування в Німеччині.

Слава Дьомін розповів про стан здоров’я Олега Винника

Слава Дьомін розповів про стан здоров’я Олега Винника

Так, радіоведучому також не вдалося з’ясувати жодної інформації стосовно того, що ж не дає спокою музиканту і можливості повернутися в рідну Україну та боротися за її волю. Слава поділився здогадкою, що стан артиста настільки важкий, що не дозволяє йому виїхати з Європи.

“Яке саме лікування і що за недуга у Олега – невідомо. Але швидше за все, стан настільки важкий, що він не може з’явитися на людях”, – додав Дьомін.

Необхідно відзначити, що раніше з’являлася інформація про концерти Олега Винника в Європі, які він, до речі, не скасовував. Тож виходить, що восени в нього був справжній концертний тур, після якого він передав декілька автомобілей на фронт.

Роман Недзельський також поділився декількома свіжими кадрами з повелителем вовчиць які були зроблені у різні дні в Польщі. Тим часом близький товариш Олега в Україні, духовник, зізнався, що стан співака дійсно змушує його перебувати за кордоном та боротися за своє здоров’я з іноземними спеціалістами. Втім, діагнозу також не назвав.

Нагадуємо, що раніше з’являлася інформація про проблеми у співака саме з горлом. Втім, так і дані зірка давав ще перед повномасштабної війною.