|
17.02.2023 13:34

Саша Мудра відповіла, хто заплатив за перемогу Лозовицької в Холостяк-12: “З самого початку була переможницею”

Більшість фанатів були впевнені, що Алекс Топольський обере все ж таки Сашу Мудру, з якою в нього була неймовірна хімія. Втім, головний герой шоу “Холостяк-12” зробив переможницею Катерину Лозовицьку, з якою розстався через декілька тижнів після закінчення зйомок.

Саша Мудра відповіла, хто заплатив за перемогу Катерини Лозовицької

Як завжди, подібний розвиток подій наштовхує глядачів на думки про те, що проєкт може бути не настільки справжнім, як здається. Нещодавно Саша Мудра розповіла, чи заплатила переможниця “Холостяк-12” за свій тріумф.

Саша Мудра відповіла, хто заплатив за перемогу Катерини Лозовицької

Так, Олександра дала інтерв’ю для Анни Олицької, в якому відповіла на питання, хто заплатив за перемогу Лозовицької.

“Питання про те, що за неї хтось заплатив відпадає одразу. Це неправда, за неї ніхто не платив. Просто тому, що не влаштовано так реаліті-шоу. Цього не може бути апріорі”, — заявила фіналістка проєкту.

Натомість Анна Олицька наголосила, що шоу було змонтовано таким чином, ніби Катерину одразу ж, з першого випуску показували, як переможницю. І Олександра не змогла з цим не погодитися.

“Спочатку ти прийшла у першій серії. А Катю так на десерт залишили. Вона така яскрава, вона просто зайшла як королева. У цьому вбранні, у цій сукні… Вона з самого початку вже була переможницею. Ну тобто такий образ, і така зовнішність. І такий темперамент, що от вона переможниця”, – поділилася своїми враженнями журналістка.

Саша погодилася з позицією інтерв’юєрки, але наголосила, що для неї Катерина так і не розкрилася за усі епізоди..