|
13.02.2024 19:00

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Нещодавно співачка Тіна Кароль справила справжній фурор, коли з’явилася на сцені фінального концерту відбору “Євробачення 2024” у широких джинсах, темному топі та кросівках. Її волосся було зібрано в пучок і закріплено обручем, на обличчі повністю був відсутній макіяж.

Кароль намагається повернутися до колишнього образу з червоною помадою

Шанувальники артистки та глядачі були вражені, адже раніше Тіна такого собі не дозволяла і завжди виходила на сцену у яскравому та дуже дорогому вбранні. Вже потім артистка пояснила, що це було задумано спеціально, щоб сконцентрувати увагу на голосі та глибокому сенсі пісні.

Вже потім у Мережі згадали, що подібний хід робила Леді Гага на врученні премії Оскар у 2023 році. Артистка, яка до цього хизувалась у розкішній сукні від Versace, на виконанні свого знаменитого хіта Hold my hand вийшла до публіки в рваних джинсах та м’ятій сірій футболці.

Схоже, українській співачці настільки сподобався виступ Леді Гаги, що вона вирішила просто скористатися ідеєю і повторити. Вийшло чи ні, судити глядачам, але Кароль дуже намагалася справити враження.

Хочемо відзначити, що останнім часом Тіна Кароль часто експериментує зі своїми образами. Так, напередодні на одному з фан-акаунтів артистки з’явилися відео, на якому знято, як Кароль готується чи до запису, чи до виходу на сцену. У артистки вже зроблено зачіску. Залишилися останні штрихи до макіяжу. На губах вже звична червона помада, проте очі лишаються не нафарбованими.

Тіна Кароль намагається повернутися до колишнього образу з червоною помадою

Схоже, це буде остаточний варіант. Тіна знову експериментує. Як вам новий образ співачки?