З одягу тільки пальто: мокра Тіна Кароль показала молдавському мачо Дану Балану мурахи на своєму декольте

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу новою фотосесію, в якій взяла участь в одному пальто на голе тіло. Усі деталі в статті.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль за довгу успішну кар’єру на телебаченні, як ніхто інший дізналася, наскільки важливі піар-компанії, які включають в себе розкішні фотосесії та виходи в світ. Ні в першому, ні в другому Тіна Кароль не пасе задніх.

Тіна Кароль зачарувала обіймами з військовим
Тіна Кароль показала молдавському мачо Дану Балану

Шанувальники звикли бачити артистку у найрізноманітніших образах: у елегантних, розкішних, незвичайних і навіть скандальних. І кожна з фотосесій неймовірно цікава та багатогранна.

Тіна Кароль влаштувала фотосесію в пальто

Нещодавно поп-діва вирішила потішити своїх фанатів і оприлюднила нові кадри. На цей раз артистка фотографувалася у розкішному пальто на голе тіло. Зйомка велася крупним планом, тож на знімках можна здебільшого побачити ідеальний макіяж зірки, укладання та тонкі плечі.

Варто відмітити, що стилісти добре попрацювали над кольоровою гамою, і підібрали синє пальто відтінку електрик, щоб підкреслити ніжний колір шкіри зірки, а також її блакитний колір очей.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль знаходилася в монастирі, а згодом перебралася до Польщі. Саме звідти почався її гастрольний тур, мета якого полягала у поширенні інформації про війну на її батьківщині, а також збір коштів, які рушили воїнам та постраждалим від російської агресії.

Артистка не ховалася за кордоном, і між концертами постійно поверталася до рідної України. Її єдиний син Веніамін в цей час знаходився на навчанні у Великобританії, де хлопець отримує освіту вже багато років.

Схожі статті