|
29.04.2024 12:20

За 9 місяців наїла +30 кіло, а зараз важить як пушинка: Мішина вразила шанувальників сталевим пресом

Українська акторка та ексучасниця романтичного реаліті-шоу “Холостячка” Ксенія Мішина також старанно веде особистий фотоблог у Instagram. Сюди зірка щодня публікує усі актуальні новини зі свого життя та демонструє мільйонній аудиторії результати своїх регулярних тренувань. Як виявилось, ідеальне тіло зі сталевим пресом Мішина мала далеко не завжди. Про це зірка детальніше розповіла у своїх соцмережах та в інтерв’ю для українських YouTube-проєктів.

За словами Ксенії Мішиної, під час вагітності у 2011-12 році вона набрала 30 кілограмів. Як пригадує акторка, вже після пологів зовнішній вигляд її аж ніяк не задовольняв. Ба більше, Ксенія зізнається, що відображення в дзеркалі їй настільки не подобалось, що за той період в неї не збереглось жодних світлин. Проте вже за рік після народження маленького Платона, знаменитості вдалось повністю відновити своє тіло.

“Не дивно, що я наїла +30 кіло, бо снікерси тоді топтались пачками)”, – залишила опис Мішина під архівним знімком.

Ксенія Мішина розповіла, як повернула ідеальну форму після вагітності

Раніше Ксенія зверталась до своїх шанувальниць, які проходять післяпологовий період та не вірять, що невдовзі зможуть повністю повернути своє тіло у звичну форму. Мішина запевнила, що це повністю можливо. За словами зірки, її схудненню посприяли щоденні довгі прогулянки разом із сином.

“Коротше, кожного дня я садила цього царя у візочок і довгими годинами гуляла з ним не зупиняючись. Їли ми де доведеться (у парках, на каміннях, на лавках). А вже після того, як я перестала годувати, стала бігати о 6-й ранку. Ну і, звісно, дієта”, – прокоментувала Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина розповіла, як повернула ідеальну форму після вагітності

Наразі регулярні тренування та здорове харчування увійшли у звичку акторки. Нещодавно Мішина поділилась з підписниками новими відео та селфі зі спортзалу. На фото Ксенія демонструє струнке та підтягнуте тіло.

Ксенія Мішина розповіла, як повернула ідеальну форму після вагітності