|
29.04.2024 18:58

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Зокрема, 2 з половиною роки тому Сніжана дозволила собі вислови, за які її дочці Стасі довелося виправдовуватися перед цілою країною. Тим не менш, вона не тільки перепросила за Сніжану, але і закликала не дослухатися до неї. Мовляв, колись популярна телеведуча робиться лише заради того, аби потрапити на перші шпальти.

Сніжана Єгорова показала, як виглядає після двох років еміграції

Сніжана Єгорова показала, як виглядає після двох років еміграції

Вже через декілька місяців Стася прийняла рішення переїхати разом з чоловіком та дітьми до Сполучених Штатів Америки. З тих пір вона зі своєю матір’ю не спілкувалася, але зізнавалася: почувається дуже погано, знаючи, що з нею її брати та сестри.

Так само ще одна дочка Сніжани Єгорової Олександра не бачилася з матір’ю вже багато років, і як натякнула Стася, має з нею дуже натягнуті стосунки.

Єгорова тривалий час не відповідала на слова своїх дочок, але нещодавно на стрималася та опублікувала відео, в якому почала ділитися своїми судженнями на рахунок того, що сказала про неї спадкоємиця, а також своїх родичів, що проживають нині в Херсоні.

Сніжана Єгорова показала, як виглядає після двох років еміграції

Окрему увагу публіка звернула на зовнішній вигляд Сніжани, яка колись виглядала вельми круто, і ділилася у гламурних журналах секретами догляду за собою.

Не приховалася від очей публіки аудиторії необережна зачіска телеведучої, а також розмазана туш під очима. На губи жінка нанесла рожеву помаду, яка зробила образ ще більш незрозумілим. У кадрі зірка говорила то спокійно, то кричала.

Нагадуємо, що Сніжана разом з дітьми емігрувала до Туреччини. Ситуація дозволяє їй взагалі не працювати, адже Антон Мухарський виплачує їй неймовірні аліменти, за які колись навіть судився, аби їх трохи зменшити.

Але не обійшлося і без труднощів: наприклад, Сніжана скаржилася, що не може продовжити закордонні паспорти для себе та спадкоємців.