|
01.05.2024 15:36

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Ще 2021-го Потап говорив про те, що має плани вивести Настю Каменських на латиноамериканський ринок. За його словами, вони взагалі не мали цілий рік знаходитися в Україні. По термінам це припадало на 2022-й, який склався зовсім не так, як очікували українці.

Настя Каменських зробила зізнання під час презентації нового кліпу

Настя Каменських зробила зізнання під час презентації нового кліпу

І хоча Настя Каменських поставила на паузу свої плани, все ж таки відновила їх в 2023-у. Подейкували, що артистка шукає собі нового продюсера, однак її нова композиція демонструє, що їхня співпраця з Потапом все ж така міцна і плодовита.

Нещодавно зірка презентувала нову пісню, в якій співає про молоко. Деяким вона сподобалася, деяким навпаки — вже набридла і викликає масу гніву та критики. Її вже називають скандальною, адже її розкритикували ще до виходу.

Але Настя та Потап продовжують займатися піаром та просувати її в мережі. Наприклад, нещодавно Каменських оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр з кліпу, на якому постала з вродливим молодим чоловіком. У дописі до публікації вона зробила декілька зізнань, які допомагають налагодити контакт з користувачами.

Потап одразу ж відреагував на публікацію та поставив вподобайку. Якщо раніше взаємодія між парою в мережі була мінімальною, що викликало багато сумнівів на рахунок того, що вони все ще разом, то зараз обидва активно спілкуються в мережі, що не приховується від очей фанатів.

Зокрема, Олексій також надає серйозну підтримку своїй дружині у коментарях під її публікаціями, де артистку критикують за репертуар, вибір пісні та посил, який вона транслює від імені українки за кордоном.

Нагадуємо, що впродовж цих двох років в мережі активно пліткували про розлучення пари, і навіть поговорювали, що обидва вже мають коханих. Зокрема, Потапа підозрюють у романі з Анною Андрійчук.