|
01.05.2024 19:11

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Так, скільки б публікацій Леся Нікітюк не робила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, але окрім неї найчастіше в них з’являється саме Рафік. Свого собаку зірка просто обожнює, добре про нього доглядає, оточує його любов’ю та гумором, навіть якщо його він не розуміє.

І, звичайно, найчастіше Рафаель з’являється разом зі своєю володаркою саме в період вихідних чи відпочинку, коли Нікітюк може собі дозволити залишитися вдома, насолодитися сонечком на газоні та поспілкуватися з рідними.

Леся Нікітюк показала свого домашнього улюбленця Рафаеля

Леся Нікітюк показала свого домашнього улюбленця Рафаеля

Примітно, що до Рафаеля прив’язалися абсолютно всі, і його шанувальники телеведучої просто обожнюють. Колись у нього була навіть своя особиста сторінка в соціальній мережі Instagram, і колесі Іванівна дуже активно вела. Все ж таки, цей особистий бренд для собаки, і можливість заробити для Лесі зайвий раз.

Адже один акаунт, на якому доволі дорога реклама добре, а два акаунти набагато краще. Зараз Леся не багато часу приділяє подібне речам, адже окрім діяльності в медіа та в шоу-бізнесі, телеведуча постійно зайнята благодійності та волонтерській сфері.

Леся Нікітюк показала свого домашнього улюбленця Рафаеля

Але нагадати зайвий раз про свою любов до собаки Леся не забуває, і наприклад нещодавно показала ще раз свого улюбленого хлопчика, поки пила ранкову філіжанку кави.

Нагадуємо, що минулого року в мережі вперше з’явилася версія на рахунок того, з ким Леся Нікітюк жила у весь цей час. Мається на увазі кохана людина. Богдан Беспалов заявив, що телеведуча нібито мала зв’язок чи то з кінооператором, чи то з режисером. Нібито, вони були разом багато років, але після 24 лютого чоловік раптом поїхав з України, і телеведучу не прихопив з собою.

Леся Нікітюк підібрала блогеру, але лише для того, щоб довести ситуацію до абсурду, і показати, що це абсолютно нісенітниця.