|
05.05.2024 16:19

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Артисти настільки часто з’являються перед нами з готовими образами, що ми забуваємо, як вони виглядають в реальному житті. Правда в тому, що поза сценою та камерами зірки намагаються не наносити макіяж і давати відпочити собі та організму. Тому часто їх можна зустріти в місті у вельми розслабленому вигляді.

Наталія Могилевська показала, як виглядає без макіяжу та зачіски

Наталія Могилевська показала, як виглядає без макіяжу та зачіски

Наталія Могилевська присвятила в усе своє життя, а тому не дивно, якщо вона втомилася від розкішних нарядів та сценічного гриму.

Тим паче, зараз у її житті з’явився коханий чоловік, а також двоє прекрасних дівчат, які вимагають до себе максимум уваги та любові. І безумовно усі фанати розуміють, як саме Наталія буде розтавляти свої пріоритети.

Зокрема, на Великдень вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька кадрів, на яких показала, як везе до своїх спадкоємець кульки з зайчиками. У кадрі зірка постала у своєму натуральному вигляді, чим неабияк захопила публіку, адже виглядає просто неймовірно.

Наталія Могилевська показала, як виглядає без макіяжу та зачіски

Нагадуємо, що 2 роки тому Наталія Могилевська вперше розповіла про свого нового коханого Валентина, який не тільки став для неї опорою, але і навіть супроводжував її у точки, куди відмовлявся їхати колектив. Так само співачка розповіла, що саме Валентин евакуював її вагітну сестру, яка згодом народила у Франції.

Виявляється, саме в цей період у Наталії також з’явилося 2 дочки. Судячи з усього, співачка взагалі не збиралася розповідати прочі про поповнення в сім’ї, але після того, як в мережі з’явилося фотографії артистки в місті разом з маленькою дівчинкою, приховувати це було вже марно.

Хоча Наталія і зізналася, що удочерила двох дівчат, вона відмовляється їх показувати, так як вони тільки на адаптувалися, і дуже важливо, щоб обидві могли мати повну приватність для свого ментального здоров’я та якісного дитинства.