|
05.05.2024 19:31

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Відома українська співачка Злата Огнєвіч багато років присвятила розвитку кар’єри. Зараз в Україні немає людини, яка б не знала дану виконавицю. Але інколи доводиться дечим жертвувати заради успіху. У випадку Злати — це особисте життя. Вона ніколи не приховувала того факту, що завжди в пріоритет ставила сцену, і це негативно відобразилося на її сімейному щасті.

Лише 2 роки тому артистка вперше заговорила про свою готовність побудувати родину, а також народити дітей. У свіжому інтерв’ю для Слави Дьоміна Злата натякнула, що в її житті з’явився чоловік, але розповідати про нього вона відмовилася через недостатньо серйозний характер їхніх відносин.

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці

Судячи з усього, саме його вона нещодавно засвітила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, у мікроблозі зірки з’явилися нові кадри, на яких Злата спочатку показала обручку на безіменному пальці, а потім в кадр потрапила чоловіча рука.

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці

Що, імовірно, що це просто близька людина з оточення зірки, однак також є вологідність, що Великдень Злата провела саме в компанії свого коханого. І не бажання цієї людини світитися в кадрі лише зайвий раз до цього підводить.

Варто також відмітити, що лише нещодавно Злата знову прокоментувала своє розставання з Андрієм Задворним, і вперше зізналася, що не вважає його поганою людиною, хоча і він розбив її серце і навіть довів до сліз публічно.

Співачка заявила, що бізнесмен хоча і прийшов на шоу заради піару, але коли побачив, що подобається виконавиці, не зміг прийняти одразу рішення, через що уся ситуація і вилилася в болісне розставання згодом.

Впродовж двох років Злата говорила про те, що не перебуває в стосунках у зв’язку зі своєю роботою над психічним станом.