|
09.05.2024 11:59

Фаворитка Кондратюка з “Х-Фактора” Аіда Ніколайчук закрутила роман з американським актором: як він виглядає

Хоча співачка добре запам’яталася публіці, а відео з її виступами ще десятиріччя постійно потрапляли в тренди в соціальних мережах, Ніколайчук було важко побудувати успішну сценічну кар’єру в Україні. Які були на це причини досі невідомо. Однак її наставник Ігор Кондратюк якось зізнався, що не підписав контракт з Ніколайчук через те, що вони не співпадають за характерами.

Мовляв, артистка дуже холодна, горда, і це йому не підходило, так як між підопічною та продюсером має бути взаєморозуміння та зв’язок.

Аіда Ніколайчук показала свого коханого

Аіда Ніколайчук показала свого коханого

Але Аїда активно будувала свою кар’єру самостійно, виступала на корпоративах, приймала замовлення, і в цілому заробляла собі на життя вокалом. 2021-го в неї вийшов новий кліп, який набрав чимало переглядів, а вже через півроку вона переїхала за кордон.

Ніколичук залишила свого дорослого сина та почала будувати життя в Сполучених Штатах Америки. У цьому питанні їй вдалося досягти певного успіху, адже в особистому житті вона одразу ж реалізувалася. Зараз зірка перебуває в романі з американським актором, якого нещодавно і показала підписникам на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Аіда Ніколайчук показала свого коханого

Так, співачка обрала собі справжнього красеня, і варто відмітити, що сама виглядає просто неперевершено. Які зараз у них взаємини Ніколайчук не розповідає, адже завжди вела закритий образ життя і ділилася подробицями по мінімуму.

Нагадуємо, що свого часу співачку підозрювали у романі з Ігорем Кондратюком. Їхня взаємодія постійно викликала підозри публіки: то вони були занадто холодні одне до одного, то взаємини теплішали. Але згодом стало зрозуміло, що Ігор Кондратюк взагалі наближався з Ніколайчук як з іншими учасниками, адже навіть не прийшов на її перший сольний концерт.