|
09.05.2024 19:28

Мірзоян показав двох синів, яких залишив через Матвієнко: чекали на тата з гастролей, а він не повернувся

Тривалий час Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко намагалися приховати факт своїх стосунків. І зробити це було нелегко. Співак пізніше зізнався, що одразу відчув кохання до своєї колеги, але не робив кроків назустріч їй, так як намагався зрозуміти природу цих емоцій. Мовляв, захоплення могло пройти, а родину вже не врятувати.

Але на той момент у пари все було лише попереду. Незабаром оце рушив на гастролі, які стали для нього доленосними. У робочі подорожі їхні стосунки з Танею набули романтичного характеру. Вже тоді стало зрозуміло, що після повернення додому Арсен одразу що розповість усе дружині.

Арсен Мірзоян показав, як виглядають його сини від першого шлюбу

Арсен Мірзоян показав, як виглядають його сини від першого шлюбу

На той момент в сім’ї виховувалися двоє маленьких хлопчиків, які звичайно ні про що не здогадувалися. За словами Арсена, він не став ділити майно зі своєю дружиною і залишив усе їй та хлопцям.

У будинок своєї коханки він увійшов без копійки в кишені. Його майбутня теща Ніна Митрофанівна розкрила свої обійми і прийняла зятя, хоча насправді була проти стосунків доньки з ним.

Хоча часто такі історії закінчується конфліктом всередині сім’ї, Тоня Матвієнко доклала усіх зусиль для того, щоб її чоловік мав можливість і надалі спілкуватися з власними дітьми, а вона жодним чином не стояла на заваді.

Тоді ж у її життя повноцінно повернулася старша дочка Уляна, яка також не могла примиритися з матір’ю і шукала спокою будинку батька. За словами дівчини, коли з’явився Арсен, її мама серйозно змінилася, і тоді вона зрозуміла, що може повернутися додому.

Матір дітей Арсена вже давно налагодила особисте життя і вражає своєю вродою та харизмою. У Мірзояна ж з новою дружиною народилася спільна дочка, яка отримала ім’я на честь своєї бабусі – Ніна.

Пара не приховує, що часом в них стаються кризи, але вони тримаються разом і мають намір це робити і надалі.