|
11.05.2024 18:59

Між ним та телевізійною кар’єрою обрала його: Міка Ньютон показала, як виглядає її коханий чоловік-іноземець

Міка Ньютон свого часу була дуже успішною співачкою, яку знали далеко за межами України. Їй вдалося блискуче виступити на Євробаченні та заявити про себе ще й на всю Європу.

Однак, в якийсь момент шанувальники помітили, що артистка припинила доповнювати свій репертуар, писати музику, а незабаром вона зникла з інформаційного простору, і навіть не обговорювалася на телебаченні.

Міка Ньютон показала, як виглядає її коханий чоловік

 Міка Ньютон показала, як виглядає її коханий чоловік

Пояснення цьому просте — Міка Ньютон поїхала підкорювати Сполучені Штати Америки, і намагалася там влаштувати музичну кар’єру. В неї це не вийшло, і це не дивно, адже іноземним музикантам неймовірно важко побороти шалену конкуренцію, а також знайти гроші на просування в Каліфорнії, адже це абсолютно інші розцінки.

Міка стала зніматися у рекламі, і до сьогодні заробляє цим на життя. Також вона веде особистий блог соціальній мережі Instagram, де розповідає про своє життя, побут, стосунки і здоров’я. Остання тема актуальна через онкологію, через яку пройшла Міка Ньютон.

Зараз артистка знаходиться в стані ремісії, але постійно нагадує про те, наскільки важливо обстежуватися. Окрім того, в Штатах вона знайшла своє кохання.

 Міка Ньютон показала, як виглядає її коханий чоловік

Пара вже багато років разом. Чоловік Міки приїжджав до України і прекрасно знайомий з українською культурою. І звичайно Ньютон говорить про те, що не збирається повертатися з еміграції, адже вже влаштувала там своє життя, має роботу, своє кохання, і планує народжувати дітей.

Хоча в гості до батьків вона приїжджала неодноразово, і охоче приходила на інтерв’ю на українські канали, щоб розповісти про те, як склалася її доля після завершення кар’єри в Україні. І хтозна, можливо незабаром публіка почує новини про те, що виконавиця все ж таки вагітна.