|
17.05.2024 12:59

Єгор Гордєєв забрав Нелю Шовкопляс у найромантичнішу точку України: в білій сукні світиться від щастя (ФОТО)

Але у випадку зірок, мова йде про робочу подорож, яку вони здійснили разом. Так, вельми довго Єгор та Неля не ділилися спільним контентом, і обмежувалися співпрацею на телеканалі. Однак, нещодавно їхні фанати отримали великий подарунок від зірок — лінійку фотографій, яка була зроблена у рамках спільної поїздки до Львова.

Єгор Гордєєв забрав Нелю Шовкопляс у найромантичнішу точку України

 Єгор Гордєєв забрав Нелю Шовкопляс у найромантичнішу точку України

Варто відзначити, що стосунки Нелі та Єгора далеко не один рік викликають у публіки масу емоцій. Пов’язано це з незвичайною хімією між співведучими. Хоча зірки спочатку виглядали дуже різними, а також мають вельми популярні характери, з часом аудиторія побачила, наскільки ідеально вони підходять одне одному.

Квітуча та ніжна Неля стала ідеальним доповненням до холодного та раціонального Єгора. А спільна робота мало-помалу нібито переростає у міцну дружбу, як це сталося у Людмили Барбер та Руслана Сенічкіна. Варто також зауважити, що у him навіть намагалися приписувати романи.

Але якщо зі сторони Єгора ніяких перепон на шляху до кохання немає, то Неля вже давно знайшла свою любов, вийшла заміж і народила від коханого чоловіка двійнят. Хіба що 2023-го стало відомо про серйозну кризу у сім’ї Шовкопляс. Виявляється, 2022-го вони з чоловіком подали на розлучення і вже готові були розійтися. Події в країні поставили на паузу дане рішення, а пізніше подружжя наважилися спробувати врятувати стосунки, і зробили це.

Що зараз відбувається в сім’ї достеменно невідомо, як і в особистому житті Гордєєва. Ще 3 роки тому Ігор говорив про те, що не готовий до серйозних стосунків, так як просто не має на це часу. За його словами, він надає перевагу коротким історіям, а романами не зацікавлений.

І це не дивно, адже в своїх інтерв’ю телеведучий розповідав, що прокидається разом з сонцем, а приходить додому пізно ввечері, фактично будучи відсутнім вдома цілий день, і так щоденно. Тоді ж він порадив двічі подумати, перш ніж ставати журналістом.