|
17.05.2024 16:21

Як виглядає нова дружина Святослава Вакарчука? Успішна та красива, ще й подарувала співаку двох дітей

Впродовж 20 років усі свої пісні та вірші Святослав Вакарчук присвячував лише одній-єдиній жінці, про яку знала вся Україна. фонарьова залишалася музою артиста, яка тим не менше знаходилася в його тіні.

З часом її образ все менше поставав у його композиціях, і декілька років тому стало відомо, що і цьому є пояснення. Артист через свого піар-менеджера повідомив про розлучення з коханою, з якою прожив багато років разом та виховав падчерку.

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його нова дружина

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його нова дружина

А вже через декілька місяців з’явилася новина про народження у Святослава первістка Івана. Хлопчика народила інша дівчина. Її особистість музикант намагався приховувати до останнього, але просто швидко знайшла імовірно матір дитини виконавця. Мова йшла про продюсерку Євгенію Яцуту, з якою Вакарчуку доводилося співпрацювати.

Святослав ніяк дану інформацію не коментував, але незабаром Євгенія, яка тільки-но народила, знову з’явилася на людях з животом, і поповзли чутки про те, що у Вакарчука знову буде поповнення в сім’ї. І саме тоді Святослав цю інформацію підтвердив. Незабаром на світ з’явилася дівчинка Соломія.

Євгенія до Святослава вже була заміж нею, і навіть має дочку від попередніх стосунків Софію. Тож Вакарчук знову має падчерку. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram музикант не публікує жодних сімейних фотографій, і присвячує контент лише своїй творчості, використовуючи платформу, як майданчик для піару.

Колеги зірки також нічого не розповідають про його особисте життя, проявляючи солідарність. Хоча в шоу-бізнесі це лише питання часу, коли хтось із бажаючих захоче привернути до себе увагу через відому особистість, секрети якої можна розповісти.

Нагадуємо, що раніше Святославу Вакарчуку приписували роман з Христиною Соловій, але ці плітки так і не підтвердилися.