|
20.05.2024 18:59

Найголовніша жінка в житті Олександра Пономарьова: Мозгова і Мартинюк прийшли та пішли, а вона завжди з ним

Але насправді вона ховається не у великому коханні, яке описується у романах та показується у кінематографі, а в подіях, і людях, яких нам дарує доля. Так, люблячі батьки завжди скажуть, що найбільшим щастям для них є їхні діти.

Найголовніша жінка в житті Олександра Пономарьова

Олександр Пономарьов розповів про найголовнішу жінку в своєму житті

Спадкоємців Олександру Пономарьову принесла не одна жінка. Так, у союзі з Оленою Миколаївною Мозговою у зірки спочатку з’явилася падчерка Зоя. Співак дуже прив’язався до дівчинки і почав ставитися до неї як до рідної дочки. Цей зв’язок сильний донині, вони спілкуються як батько та дочка, і хоча Мозгова та Пономарьов давно знаходяться в конфлікті, це жодним чином не впливає на якість його взаємин з пасербицею.

Вони бачаться, постійно листуються, і проявляють любов одне до одного як члени сім’ї. Незабаром в житті Олександра також з’явилася рідна дочка Женя, яку народила Олена. Дівчинка виявилася надзвичайно схожою на свою рідну сестру Зою.

І саме вона являється найріднішою та найближчою жінкою для співака. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram він постійно публікує фотографії разом з нею, вітаю її зі святами та підтримує усіма можливими способами.

Примітно, що згодом після Жені у житті Пономарьова також з’явився хлопчик, якого назвали Олександром-молодшим. Його народила йому колишня дружина Вікторія Мартинюк. Шлюб з нею тривав всього 5 років. За цей час стосунки між співаком та його обраницею встигли серйозно зіпсуватися.

Згодом Вікторія розповідала про те, що виконавець ставився до неї погано, і взагалі їй зраджував. Пізніше вона вдало вийшла заміж за іншого і народила дочку. Однак, Сашко прекрасно ладнає з батьком та своїми сестрами, і сім’я часто збирається разом.

Не варто і казати, наскільки він схожий зі своїм татом і нагадує його абсолютно в усьому: від погляду до манер.