|
21.05.2024 12:59

“Новоспечена пара”: Ірина Горова потягнулася губами до друга Олени Кравець, який відповів їй взаємністю

Хоча Ірина Горова та Потап розлучилися майже 10 років тому. Обидва залишилися вельми помітними постатями в українському шоу-бізнесі. І хоча раніше вони разом керували компанією, вже 2 роки як являються конкурентами, так як Ірина створила власний продюсерський центр.

Зараз їх об’єднує лише спільний син Андрій, як і говорила Горова у своєму свіжому інтерв’ю. Але за її словами, у родині все добре, і ніяких конфліктів немає, плітки зворотнього характеру.

Олексій продовжує насолоджуватися шлюбом з Настею Каменських, а Ірина Горова, хоча і не розповідає про особисте життя, але часом неабияк інтригує фліртом та натяками.

Ірина Горова показала, як проводить час з Євгеном Галичем вдома

Ірина Горова показала, як проводить час з Євгеном Галичем вдома

Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий кадр, на якому показала, як під час подкасту потягнулася губами до знаменитого музиканта Жені Галича.

Чоловік відповів продюсерці взаємністю, а людина, яка зробила знімок одразу ж натякнула на те, що перед публікою постала нова пара.

Ірина Горова показала, як проводить час з Євгеном Галичем вдома

Нагадуємо, що офіційна причина розлучення Ірини Горової та Потапа довго не була озвучена. Зірки намагалися зберігати видимість повної гармонії у стосунках, а продюсерка неодноразово говорила про те, що все одно вважає себе найкращою дружиною Олексія. Потап запевняв, що колишній не зраджував.

Але через багато років все ж таки визнав, що невірність мало місце бути, і він дуже сильно шкодує про те, що не розповів Ірині одразу про свої почуття до Насті Каменських і не зробив все інакше.

Вже 2019-го Ірина Горова прийшла на весілля свого колишнього чоловіка у супроводі бойфренда, що наробило дуже багато галасу в мережі.