|
21.05.2024 16:09

Влад Яма показав, яким став його син під час життя за кордоном: високий баскетболіст зі світлою шевелюрою

Популярний український хореограф і танцюрист Влад Яма майже одразу опинився у переліку тих зірок, які не стали чекати, і одразу ж виїхала за кордон. Наприкінці 2021-го танцюрист разом зі своєю родиною майже 2 місяці знаходився в Сполучених Штатах Америки, після чого все ж таки повернувся до України. Але це повернення не тривало довго.

Вже 25 лютого фанати почали підозрювати, що насправді зірка все ж таки знову виїхав, і мали рацію.

Своє місцезнаходження Влад підтвердив лише через 4 місяці і, варто відзначити, що це інтерв’ю зіпсувало його стосунки з журналістом, однак, шанувальники отримали правду: увесь цей час Влад дійсно знаходився за кордоном. І перебуває до нині там.

Сім’я вже встигла адаптуватися і навіть побудувати нове життя. Зокрема відомо, що Влад влаштувався хореографом у місцеву школу танців у Флориді.

Влад Яма показав свого єдиного сина, який займається баскетболом

Влад Яма показав свого єдиного сина, який займається баскетболом

2 роки тому він також зізнався, що вони з дружиною дуже хочуть ще поповнення в сім’ї. І хоча публіка чекала на хорошу новину, цього не сталося. Натомість Влад багато часу проводить зі своїм єдиним сином Леоном, який прекрасно ладнає з місцевими дітлахами, розвивається і подає великі надії.

Наприклад, нещодавно Влад показав, як хлопець грає у баскетбол з іншими дітьми. Сам Влад у цей момент був за тренера. Хлопчик помітно підріс.

Влад Яма показав свого єдиного сина, який займається баскетболом

Він має хорошу спортивну підготовку, а також таке саме світле волосся, як і було. Часто у діток колір змінюється з віком і темнішає, але Леон залишається таким же світленьким.

Нагадуємо, що не так давно різноманітні зірки ділилися своїми думками на рахунок Ями, і більшість з них вважає, що хореограф все ж таки не повернеться до України, адже встиг призвичаїтися до нового життя і більше не захоче чогось змінювати.