Рубрики: Фото та відео
24.05.2024 11:59

Багатодітна Ольга Фреймут показала всіх дітей від різних чоловіків: безуспішно вимагала аліменти від Притули

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут не так давно стала багатодітною матір'ю і подарувала світу аж трьох прекрасних дітей. Як вони виглядають зараз?
Поділитися

Свого первістка Ольга Фреймут народила, будучи нікому не відомою журналісткою. Тоді зірка планувала зв’язати своє життя з британцем Нілом Мітчеллом. Пара почала жити разом, але вже на той момент майбутня знаменитість зрозуміла, що не складеться.

З великим животом вона повернулася додому і народила дівчинку. Красуня отримала ім’я Злата. Рідний батько її визнав, дав їй своє прізвище і навіть громадянство.

Багатодітна Ольга Фреймут показала всіх дітей від різних чоловіків

 Ольга Фреймут показала, як виглядають її троє дітей

Але з татом Злата майже ніколи не спілкувалася. Ольга Фреймут більше 10 років була самотня. Втім, бажаючих її самотність прикрасити було багато. Зокрема Сергій Притула навіть якось пожартував, що насправді Злата — його дочка. Однак, коли Ольга у відповідь пожартувала про аліменти, його запал одразу ж зменшився.

Вже у стосунках з Володимиром Локотком Ольга Фреймут змогла знайти не тільки сімейне щастя, але й реалізувати свої материнський потенціал. Незабаром вона народила ще хлопчика та дівчинку.

Діти Ольги Фреймут

Тоді журналістка пішла в телебачення та почала заробляти здебільшого за допомогою свого видавництва, ведення власного блогу та лекцій з етикету. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram постійно з’являються нові фотографії, однак, обличчя своєї молодшої дочки вона показала лише нещодавно. Злата на даний момент проживаю в Сполучених Штатах Америки, адже там вона отримує освіту.

Дівчина немає ніяких фінансових проблем, так як нещодавно, наприклад, купила собі позашляховик. Молодші діти разом з мамою та батьком знаходяться у Великобританії. Судячи з усього, поки що сім’я не збирається повертатися на батьківщину, хоча на них чекає тут і нерухомість, і бізнес.

Цілком можливо, що сім’я навіть наважиться на поповнення ще раз, однак зараз обидва все ще знаходяться на роздоріжжі, адже доля країни вирішується саме зараз.