|
24.05.2024 21:59

Розкішна кам’яна піч та дерев’яні канделябри: Нікітюк показала свій розкішний маєток і переплюнула Ротару

Зазвичай зірки намагаються селитися у центрі міста, адже це напряму впливає на якість їхньої роботи, а також на можливість відпочити. Вельми складно прокладати великий шлях на зйомки, тим паче, що це впливає і на пунктуальність, і на ентузіазм.

В особливості довга дорога не підходить зіркам з серйозним завантаженим графіком. І для Лесі Нікітюк ця історія прекрасно знайома, адже вона задіяна в багатьох шоу, заходах, тощо.

Але життю у заміському маєтку вона також не відмовляє, і регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії звідти. Зокрема, телеведуча намагається не світити інтер’єр будинку, хоча часто демонструє і розкішний розарій, і величезне подвір’я.

Леся Нікітюк показала, як виглядає будинок, в якому живе її сім’я

І лише нещодавно Леся таки засвітила частину будинку, в якому сім’я зазвичай збирається за столом і для того, щоб приготувати смачний обід чи вечерю. Це розкішна зона з кам’яною піччу, великим столом, а також дерев’яними канделябрами.

Усе зроблено в такому собі стародавньому стилі, який нагадує чи то Грецію, чи то Єгипет, здебільшого завдяки кладці з каменю.

Леся Нікітюк показала, як виглядає будинок, в якому живе її сім’я. Скріншот особистої сторінки зірки

У кадр потрапила зелень з подвір’я, а також будинки сусідів, які також вельми не бідні. На столі у пані Катерини та пана Івана також багато, чому Леся Іванівна дуже потішилася.

У цьому будинку родина часто збирається разом, і Лесі Нікітюк там же проводить час разом зі своїми улюбленими племінницями, яких просто обожнює.

Хтозна, можливо з часом телеведуча придбає собі власний маєток, коли вийде заміж та народить дітей. Однак, цього не знає ніхто. Наприклад, Влад Яма  врешті-решт придбав собі омріяний маєток, але пожити в ньому не встиг. Сім’я була вимушена виїхати, і до сьогодні хореограф не повертається додому. Хоча з’являлася інформація, нібито з нерухомістю в нього були юридичні та фінансові проблеми.