Рубрики: Фото та відео
25.05.2024 19:26

“Нам судилося старіти разом”: Оля Полякова зробила публічне зізнання в коханні, і не чоловіку Буряковському

Відома українська співачка Оля Полякова зробила публічне зізнання в коханні, і присвятила його не чоловіку Вадиму Буряковському. Усі деталі в матеріалі.
Поділитися

Тандем Маші Єфросиніної та Олі Полякової був вельми неочікуваним для публіки. І все ж таки він виявився не тільки такою собі новинкою, але й призвів до підвищення уваги публіки до зірок. Врешті-решт, самі Оля та Маша серйозно подружилися. Хоча спочатку обидві зізнавалися, що не уявляли собі близьке спілкування одне з одним.

Співачка та телеведуча розповіли, що мають абсолютно полярні думки на велику кількість речей, а так само мають абсолютно різний темперамент, що призводило до бурхливих дискусій. Але в якийсь момент обидві зрозуміли, що саме з цих дискусій вони можуть створити справжній проєкт, який буде приносити дохід і буде завжди цікавий дівчатам.

Вони мали абсолютно рацію, адже самого першого випуску він одразу ж привернув багато уваги.

Оля Полякова публічно зізналася в почуттях Маші Єфросиніній

 Оля Полякова публічно зізналася в почуттях Маші Єфросиніній

До сьогодні між ними панує дуже доброзичлива атмосфера, яка вже нагадує міцну дружбу між двома жінками, що можуть принести її крізь роки.

25 травня Маша святкує свій день народження, і Ольга з цієї нагоди опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій зізналася подрузі у почуттях, а також побажали їй багато важливих речей.

Нагадуємо, що телеведуча також привітав її чоловік, з яким вона знаходиться у розлуці. Понад 2 роки Тимур не вдома, а захищає Україну.

Маша зізнавалася, що це рішення далося її родині непросто, а між нею та коханим одразу ж почалися серйозні кризи, які вони не були здатні подолати. В мережі навіть з’являлася інформація, нібито телеведуча так її чоловік збираються розлучатися, але у день народження дружини тому все ж таки сказав багато чого ніжного та наповненого коханням, що ставить під сумнів дані плітки.