Рубрики: Фото та відео
25.05.2024 20:38

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс та заявив про почуття: “Розмовляти, обіймати”

Зірка "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс та заявив про свої почуття на всю країну. Якими емоціями зірка вирішив поділитися з публікою?
Поділитися

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс вже настільки давно працюють та спілкуються разом, що складається враження, ніби вони завжди були такі. І зовсім не дивно, що в публіки рано чи пізно з’явилися підозри щодо того, ніби між ними є щось більше, ніж дружба.

З раціональної точки зору між нами нічого не може бути: Неля Шовкопляс давно заміжня і виховую цьому шлюбі двійнят, а Єгор тим часом настільки завантажений фізично, що немає можливості займатися стосунками з жінками. Хоча зізнається, що в нього бувають інтрижки, але всі вони короткі та без перспектив.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв розповів про почуття до Києва

Єгор Гордєєв розповів про почуття до Києва

І все ж таки вони все більше і більше виглядають разом настільки ідеальними, що здається можуть повторити долю Юрія Горбунова та Каті Осадчої.

Але поки що все що залишається шанувальникам цієї версії — це спостерігати за тим, як між ними повільно клієнти мрія. Наприклад, нещодавно ведучі вибралися в місто на День Києва, зробили декілька знімків, що опублікували на особистих сторінках соціальній мережі Instagram, а також пообнімалися зі своїми шанувальниками і між собою. Чого було більш ніж достатньо, щоб потішити публіку.

Нагадуємо, що іншою парою, яку аудиторія руками підозрює у романі є Руслан Сенічкін та Людмила Барбір. За роки спільної роботи вони настільки зблизилися, що виглядають наче подружня пара. Однак обидва неодноразово говорили про те, що їх об’єднує лише дуже близька дружба. Дійсно, вони можуть подорожувати разом, проводити корпоративи, або йти на філіжанкою кави, але Людмила щаслива у шлюбі в той час як Руслан Сенічкін не надто охоче говорить про шлюб і взагалі про можливість одружитись колись.

Як і Єгор Руслан являється затятим холостяком поки що не знайшов жінку, з якою готовий би піти під вінець, хоча Людмилу як подругу дуже любить і цього не приховує.