“Багато чого змінилося”: Дружина Григорія Решетніка розповіла про сімейний бюджет та заробітки в Instagram

Дружина популярного українського телеведучого розповіла про нинішні сімейні статки. Жінка поділилася, на що родина витрачає сімейний бюджет.

Блогерка та дружина телеведучого Григорія Решетніка Христина розповіла про планування сімейного бюджету. Секретами статків родини, жінка поділилася зі Славою Дьоміним на його YouTube-каналі.

Зараз, жінка активно веде блог в Instagram. Її аудиторія сягає 286 тисяч фоловерів. Тож ведучий поставив слушне запитання: який дохід приносить її блог? Проте, Христина не поспішила відповідати. Тоді, Дьомін оприлюднив свої підрахунки. На думку інтерв’юєра, Решетнік заробляє близько 3-4 тисяч доларів на місяць.

Христина Решетнік розповіла про родинні статки
Христина Решетнік розповіла про родинні статки

Свою аудиторію жінка називає ріднею й запевняє, що не має накручених та куплених підписників. Всі її фоловери щиро цікавляться справами у родині телеведучого та блогерки й слідкують за її “мамським” контентом.

Жінка зізналася, що зараз вони з чоловіком мало грошей витрачають на себе. У родині змінилося ставлення до власних забаганок. Проте, пара не може відмовити у забаганках дітям. Вони стараються радували свою малечу та виконувати їх примхи, не зважаючи на зміни у доходах. Вона зазначила, що зараз пріоритетом для родини, є якісне навчання дітей. Тож, подружжя оплачує для своїх синів приватну школу.

Христина Решетнік розповіла про сімейні витрати
Христина Решетнік розповіла про сімейні витрати

Пара намагається відкладати певну суму на заощадження, але вона невелика. За словами блогерки, після початку повномасштабної війни, заробітки значно зменшилися й роботи стало менше.

Також, вони не забувають донатити. Жінка підкреслила, що дуже важливо у такий скрутний час підтримувати військових. Тому чимала сума зі спільного бюджету подружжя йде на благодійність.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.