Рубрики: Фото та відео
26.05.2024 21:46

“Посеред поля лежить”: зірка Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв потрапив у конфуз і навіть не став виправдовуватися

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв показав, у якому положенні його сфотографували в Києві. Зірка одразу ж відреагував на публікації в мережі.
Поділитися

Для Єгора Гордєєва робота з камерою зовсім не в новинку, адже він виходить в прямий ефір кожного ранку. Неодноразово зірка зізнався, що насправді це дуже важко. Завантажений графік надає йому можливості задуматися про серйозні стосунки або побудувати союз з коханою жінкою.

У квартирі він проживає разом зі своїм улюбленим псом та котом. Додому повертається пізно ввечері, а увесь свій час проводить у студії. Тим паче, що 2 роки тому він почав себе пробувати у ролі продюсера, і в нього це дуже добре виходило.

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв показав свій відпочинок на стадіоні

2024-го формат спілкування Гордєєва з аудиторією дещо змінився. Він почав набагато частіше ділитися своїми власними думками, які також можуть йти в розріз з думками суспільства. Окрім того, він часто робить репости своїх фанатів та знайомих, що дає можливість побачити його абсолютно з іншої сторони.

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв показав свій відпочинок на стадіоні. Скріншоти особистої сторінки зірки

Зокрема, нещодавно він показав, як дівчина знайшла його у вельми незвичайний для нього момент. Єгор знаходився на стадіоні, і лежав посеред поля. Користувачка, яка знімала відео та робила кадри, одразу ж уточнила, що у кадр потрапив саме телеведучий, який насолоджувався єднанням з природою та спортом.

Нагадуємо, що Єгор неодноразово відповідав на питання стосовно свого особистого життя, і зізнався, що в нього немає ніяких романів, так як просто не вистачає часу, і ба більше, він віддає перевагу коротким історіям. Дарма публіка підозрювали його у почуттях до Нелі Шовкопляс, адже ведуча також давно пов’язала своє життя з коханим чоловіком Олександром, і народила від нього двійнят. Хіба що не так давно стало відомо про кризу в стосунках. Ведуча ледь не розлучилася зі своїм обранцем, і навіть подавала заяву.