Рубрики: Фото та відео
27.05.2024 15:34

Мама в “шкірі”, Камалія на підборах і поруч мільярдер Захур: найбагатшу співачку України побачили на вокзалі

Камалія засвітилася з усією родиною і колишнім чоловіком на вокзалі. У житті усіх членів родини відбулися певні зміни, які помітні одразу. Усі деталі в нашій статті.
Поділитися

Камалія та її колишній чоловік Мохаммад Захур довгий час вважалися ледь не найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу, і недарма, адже в них було абсолютно все для того, щоб сприйматися саме так.

Мільярдер обожнював свою дружину і цього не приховував. Він усіма можливими способами виражав свою прив’язаність та любов. Зокрема артистка довго мріяла стати матір’ю, і чоловік розділив з нею цю боротьбу попри те, що в нього давно виросли інші спадкоємці.

Камалія засвітилася з усією родиною і колишнім чоловіком на вокзалі

Камалія засвітилася з усією родиною і колишнім чоловіком на вокзалі

Більше 10 років багатій не розповідав про те, що навіть ніколи не заговорював сам про спадкоємців, і просто намагався підтримати кохану дружину, яка хотіла мати діток. Вже 2 роки його дочки проживають у Великобританії. Туди дівчата виїхали разом з батьком, здебільшого вимушено, і без мами, яка не хотіла покидати батьківщину та їхню бабусю.

А вже через рік стало відомо, що шлюбу співачки та бізнесмена прийшов кінець. Попри все, екс-пара продовжила спілкування, виходила разом на червоні доріжки та різноманітні заходи і навіть неодноразово провокувала чутки про воз’єднання але подейкують, що у артистки вже з’явився інший чоловік. І хоча з його таємничу фігурою вже пов’язаний скандал, Камалія тим часом з’являється у компанії екс-благовірного.

Нещодавно вона публікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які були зроблені на вокзалі. Зокрема, погляд одразу ж притягує матір Інна Петрівна, що за останній рік значно змінилася та візуально по молодшала. Так само Мохаммад Захур виглядав дуже щасливим через реалізовану зустріч, і навпроти, зовсім не виглядає засмученим.

У шанувальників тим часом з’явилася нова надія на те, що можливо все ж таки екс-подружжя зможе знайти шлях до сердець одне одного та все ж таки відновить стосунки.