|
28.05.2024 21:59

Колишня дружина Дзідзьо зворушила обіймами з маленьким хлопчиком та вразила заявою: його тато – директор

Після новини про розлучення з Михайлом Ярослава пішла своїм власним шляхом, який наповнений неймовірними речами, проблемами, викликами та досягненнями. Свого часу співачка розповіла, що руками мріяла про сценічну кар’єру, але не могла собі її дозволити через шлюб з артистом, який не бажав бачити у своєму будинку конкурента.

Жінка намагалася влаштувати її не тільки без допомоги благовірного, але зберігаючи у секреті свої плани на майбутнє. І все ж таки йому вдавалося діяти навипередки. І так склалося, що конкуренція так чи інакше відбулася.

Slavia показала рідну людину, якою дуже дорожить

Одразу після розлучення Славія зайнялася розвитком свого репертуару. Вона пише пісні, знімає кліпи, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, дає інтерв’ю і робить усе можливе, аби про неї почув світ. І в цьому питанні їй допомагає величезна команда. Зокрема концертний директор.

Саме його вона нещодавно показала у своєму блозі, адже присвятила публікацію його дню народження. І так само показала його не тільки у ролі директора, але й у ролі батька: на знімки потрапив його маленький син.

Slavia показала рідну людину, якою дуже дорожить

Цікаво, що власних дітей у Ярослави досі немає. В інтерв’ю вона розповідала про те, що насправді дуже хотіла дітлахів, але колишній чоловік ніколи не заговорював про ідентична бажання, а тому питання про поповнення в родині навіть не стояло.

У зв’язку з цим навіть виникло непорозуміння: публіка трактувала слова Ярослави про відсутність бажання у Михайла стати батьком, як дещо не етичне по відношенню до жінки.

І лише пояснення Ярослави згодом дали зрозуміти, що насправді вона ніколи сама не говорила про те, що хоче завагітніти, і зробила такий висновок про свого чоловіка через його мовчання та ігнорування даної теми. Хто знає, можливо незабаром обидва все ж таки пізнають щастя батьківства.