|
29.05.2024 18:57

“Усі, хто робить мені погано…”: Оля Полякова вразила заявою про чоловіків в її житті і звернулася до них

Оля Полякова має величезний досвід роботи в шоу-бізнесі, мала погані та хороші часи, і може поділитися своїми думками на рахунок багатьох речей, а також передати свої навички та вміння іншим. Зокрема, артистка прекрасно знає, як справлятися з критикою та ненавистю від публіки. Майже кожна зірка, яка доклала велику кількість зусиль для побудування музичної кар’єри відчувала це на собі.

Якщо Полякова часто не зважає на деякі неприємні моменти, які стосуються її особистості, то своїх дітей вона завжди захищає та ніколи не дає образити.

Оля Полякова розповіла, як ставиться до чоловіків у своєму житті

Оля Полякова розповіла, як ставиться до чоловіків у своєму житті

Однак, нещодавно знаменитість дала коментар і на свій рахунок. Зірка заявила, що її вивести себе чи засмутити не так вже й просто. Окрім того, люди яким це вдається зробити, в кінці кінців все ж таки розплачуються за свої вчинки.

“У якомусь віці стає абсолютно наплювати на те, що про тебе думають. Це моє життя. Я в ньому можу робити все, що мені приємно. Якщо комусь щось не подобається, відписується-приписується, нащо мені про це знати? Усі, хто роблять мені погано, дуже погано кінчають потім. Тому перед тим, як написати фігню в інтернеті, думайте”, – заявила артистка Ц відповідь на питання про користувачів.

Також Полякова зазначила, що ті чоловіки, які поводяться в її повідомленнях не етично та дозволяють собі зайве, мають знати, що за їхньою поведінкою спостерігає не тільки Оля, але і 35 людей з її команди, які мають доступ до її особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, і звичайно переглядають усі повідомлення.

Нагадуємо, декілька місяців тому Оля Полякова потрапила у гучний скандал через заяву Влада Міцкевича про їхній роман, а також фотографії, які чоловік виклав у мережу. На зображеннях співачка цілувалася з шеф-кухарем. Оля Полякова заявила, що ніяких любовних стосунків не було, і вони являються близькими друзями.