|
30.05.2024 20:55

Іванна Онуфрійчук вперше показала обличчя свого сина, який став прямим та єдиним спадкоємцем мільйонера

Народження первістка Іванна Онуфрійчук та її законний чоловік ретельно планували. Пара давала інтерв’ю, в якому розповідала про те, що хоче стати батьками, і працює над цим питанням разом з лікарями.

Було очікувано, що зірка не одразу розповість про своє цікаве положення, і дійсно, вона наважилася зізнатися у тому, що незабаром стане матір’ю, знаходячись на останніх термінах вагітності. Тоді ж вони з мільйонером провели вечірку, в ході якої дізналися стать майбутньої дитини — хлопчик.

Іванна Онуфрійчук показала обличчя свого новонародженого сина

Іванна Онуфрійчук показала обличчя свого новонародженого сина

Після цього увесь контент на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram був присвячений материнство. Зокрема, Іванна активно цікавилася у публіки на рахунок порад, різних цікавинок, тощо. І користувачки з радістю допомагали Іванні розібратися з цим.

Одразу після пологів пара також повідомила про те, що їхня родина поповнилася прекрасним хлопчиком. Судячи з усього, сім’я планує продовжувати жити в Женеві, де на даний момент знаходиться не тільки Онуфрійчук, але і її члени родини з України, що евакуювалися після 24 лютого до Швейцарії.

Іванна нещодавно вирішила потішити свою публіку і показала обличчя свого синочка. Крихітка під час зйомки спокійно спав у мами на плечі.

Іванна Онуфрійчук показала обличчя свого новонародженого сина

Нагадуємо, що за мільйонера з Казахстану Іванна Онуфрійчук вийшла заміж 3 роки тому. Спочатку пара побралася на Мальдівах, а потім влаштувала пишне торжество в Києві. Відомо, що у чоловіка телеведучої є величезні статки, а також бізнес. До весілля він також проживав у Швейцарії. Однак немає жодних відомостей про його прізвище, сім’ю, минулі стосунки.

Судячи з усього, дитина від Іванни — первісток для Алмаза. І все ж таки існує ворогівдність, що чоловік приховує правду про свою минулу родину.