Рубрики: Фото та відео
31.05.2024 16:59

Ектор Хіменес-Браво показав, хто чекає на нього вдома і зустрічає з роботи: ця любов почалася дуже давно

Знаменитий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, хто чекає на нього вдома і зустрічає з роботи. Спочатку публіка подумала що мова йде про Мартиновську.
Поділитися

Неодноразово Ектор розповідав у інтерв’ю, що своєю справжньою міткою вважає дім в Канаді. І це при тому, що сам кулінар народився в Колумбії, а свій бізнес побудував в Україні. Врешті-решт, через його зростання, а також серйозну завантаженість на телебаченні він прийняв рішення жити в Києві.

Після 24 лютого Ектор якось говорив про те, що міг би пошкодувати про це, однак не став. Натомість він почав активно допомагати у тій сфері діяльності, в якій він найсильніший — кухня.

Зірка запровадив декілька волонтерських програм, намагався нагодувати захисників гарячим борщем, і звичайно разом з продюсерами постійно піднімає тематику подій в Україні в шоу.

Ектор Хіменес-Браво показав, хто чекає на нього вдома і зустрічає з роботи

Під Києвом зірка свого часу придбав аж дві ділянки, на яких знаходяться житлові приміщення, і перетворив їх на розкішні маєтки. Пізніше Ектор виставив один будинок на продаж, заявивши, що новий мешканець отримає ексклюзивно перевагу, адже буде його сусідом.

Ектор Хіменес-Браво показав, хто чекає на нього вдома і зустрічає з роботи. Скріншоти особистої сторінки зірки

І звичайно не забув нагадати, що також по сусідству будуть жити його улюбленці Лупітп та Клопік. Варто відзначити, що до своїх собак зірка ставиться з особливим трепетом, увагою та любов’ю. Зокрема, нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показав, як собачки чекають на нього вдома. Але не просто так, а через те, що очікують на прогулянку.

Ектор Хіменес-Браво показав, хто чекає на нього вдома і зустрічає з роботи

При цьому спочатку кулінар заінтригував публіку, попросивши вгадати у підписників, хто насправді знаходиться у нього будинку та чекає, коли він прийде з роботи. Серед варіантів була і Ольга Мартиновська, і багато хто подумав, що це може бути вона.