|
31.05.2024 19:37

51-річна Руслана поділилася фото з фанатом за лаштунками зйомок нового кліпу: “Мав можливість першим почути”

Руслана Лижичко — відома українська співачка, яка свого часу здобула міжнародне визнання завдяки “Диким танцям”, не припиняє дивувати своїх шанувальників новими проєктами. У свій 51-й день народження артистка презентувала нову пісню та кліп під назвою “Буйна”.

Ця композиція стала частиною її нового альбому “Дике серце” і була оприлюднена на різних платформах, включаючи YouTube. Пісня “Буйна” відображає глибокий зв’язок Руслани з українською культурою, що підкреслюється використанням етнічних мотивів і символів у відео.

Процес створення кліпу

Для музичного відео Руслана створила спеціальну металеву кімнату у власній домашній студії. Весь дизайн для неї розроблений самою зіркою, щоб відповідати її оригінальному баченню. У відео до пісні “Буйна” Руслана символічно показує намисто як чисту воду, що є важливим елементом українського етносу.

Руслана показала, хто її підтримує на зйомках нових кліпів. Джерело: YouTube-канал Ruslana

Ритм, який створює співачка, допомагає їй наприкінці кліпу вдягти це намисто, підкреслюючи важливість збереження традицій і природних багатств України. Артистка відзначає, що мотив для нового треку вона виношувала 20 років. Довгий час співачка не наважувалася реалізувати його в пісні, боячись втратити оригінальність. Але зрештою Руслана вирішила, що найважливіше — залишатись собою.

Підтримка та спостереження за ходом знімання

Руслана показала, хто її підтримує на зйомках нових кліпів

Головною опорою артистки є її чоловік Олександр, з яким Руслана наближається до святкування 30-річчя подружнього життя. Але важливою підтримкою для себе вона також вважає домашніх улюбленців. У Руслани є кіт, світлинами з яким вона періодично ділиться в соціальних мережах.

Руслана показала, хто її підтримує на зйомках нових кліпів

А на зйомках нового кліпу зі співачкою був пес з красивим ім’ям Чудо. Він з цікавістю спостерігав за процесом та підтримував свою співачку у її творчості. А прихильники Руслани змогли оцінити і чудову нову роботу, і вірного помічника артистки.

Руслана показала, хто її підтримує на зйомках нових кліпів