|
31.05.2024 21:17

Увійшов в родину Матвієнко розлученим батьком двох дітей: як виглядають сини Арсена Мірзояна від колишньої

Арсен Мірзоян, талановитий співак, якого знають і люблять тисячі фанатів, пройшов через складний період у своєму житті. Шлюб з його колишньою дружиною Ганною був наповнений як щасливими моментами, так і труднощами. Пара прожила разом декілька років і виховувала двох чудових синів. Однак, їхні стосунки не витримали випробування часом, і Арсен та Анна вирішили розійтися.

Причиною розриву стала аж ніяк не Матвієнко, яку свого часу назвали винуватицею руйнування сім’ї Мірзояна. І Арсен, і Тоня запевняють, що причина була в нещасливому шлюбі. Такі обставини зустрічаються в тисячах українських сімей. Але тільки до зірок прикована настільки активна суспільна увага.

46-річний Мірзоян показав своїх синів від першої дружини

Повноцінно налагодити стосунки з колишньою дружиною Арсену не вдалося. А от із синами спілкується добре і сам співак, і якого дружина. Спільні фото сім’я викладає рідко, бо не завжди є можливість побачитись особисто. Наприклад, молодший син Артем зараз в Німеччині, де він навчається у школі.

А ось донечку Арсена та Антоніни на особистій сторінці артиста можна побачити частіше. В січні дівчинці виповнилося 8 років. Ніна вчиться у школі, а батьки її у всьому підтримують та навіть готують своїй принцесі — як її називає Арсен — смаколики.

46-річний Мірзоян показав своїх синів від першої дружини

Нещодавно співак виклав фото зі своїми синами. Але воно архівне і приурочене до привітання Сашка Положинського з днем народження: 28 травня лідеру гурту “Тартак” виповнилося 52 роки. На знімку можна побачити і молодого Сашка, і ще зовсім малих дітей Арсена від першого шлюбу.

Небажання Мірзояна активно ділитись світлинами із особистого життя також пов’язане з його волонтерською діяльністю. Як і багато українських зірок, співак зараз активно допомагає в закупівлі обладнання та речей, необхідних нашим захисникам.