Рубрики: Фото та відео
01.06.2024 19:59

Олександр Пономарьов показав ніжні обійми з “тією самою”: цивільною дружиною виявилася не Марія Яремчук?

Олександр Пономарьов показав ніжні обійми з "тією самою" після численних чуток про цивільну дружину. Раніше багато хто вважав, що нею є Марія Яремчук.
Поділитися

Так склалося, що майже одразу після новин про імовірний роман між Олександром Пономарьовим та Марією Яремчук також з’явилися новини про те, що у музиканта з’явилася співмешканка, як в народі кажуть “цивільна дружина”.

Вперше про жінку заговорила колишня дружина Олександра Пономарьова Вікторія Мартинюк, яка розповідала про стосунки її сина з батьком та мачухою.

Олександр Пономарьов показав обійми з таємничою жінкою

Олександр Пономарьов показав обійми з таємничою жінкою

Ситуація стала ще більш незрозумілою, коли Марія Назарівна повідомила, що завершує свою сценічну кар’єру і повністю зникла з інформаційного простору. Саме тому поповзли плітки про можливе воз’єднання пари поза камерами. Мало того, нещодавно стало відомо, що Марія Яремчук народила свого первістка.

Втім, днями на особистій сторінці Олександра в соціальній мережі Instagram з’явився новий кадр-репост. Так, співак на знімку показався поруч з жінкою, яка має “я та сама”.

Олександр Пономарьов показав обійми з таємничою жінкою

Її сторінка закрита, тому переглянути інші фотографії неможливо. Цілком імовірно, що це може бути родичка співака або близька подруга. Але також не варто виключати імовірність того, що вперше за багато років Пономарьов наважився продемонструвати публіці свою обраницю.

Нагадуємо, що Олександр Пономарьов був одружений офіційно лише раз з Вікторією Мартинюк. З нею у зірки народився спільний син Олександр. З Оленою Миколаївною Мозговою співак так і не розписався. Однак, у зірок також є спільна дитина — дівчина Женя. Окрім того Олександр виховував цих стосунках падчерку Зою, з якою не розірвав спілкування після розлучення.

Після невдалого досвіду публічних стосунків Олександр Пономарьов прийняв рішення приховувати своїх обранець, і зараз нічого не відомо про те, з ким він живе, як та як довго.