|
02.06.2024 14:58

“Сину”. Потап показав крихітну ручку хлопчика і на всю країну заговорив про свої почуття: став татом вдруге?

Відомий український продюсер Потап не з чуток знає, що таке бути батьком маленького хлопчика. Однак, коли його сину Андрію не було й 10 років зірка пішов із сім’ї.

При цьому його батьки завжди намагалися зберігати хороші стосунки і ніколи не з’ясовували взаємин на публіці, як це часто буває у знаменитих сім’ях. Навпаки, Ірина Горова запевняла, що її колишній чоловік — неймовірний тато, а сама вона являється найкращою дружиною.

Потап відреагував на нову композицію співачки Ханни про сина

Потап відреагував на нову композицію співачки Ханни про сина

З появою соціальних мереж транслювати свій образ в маси стало набагато простіше. І Олексій завжди цим користувався, показуючи, як він проводить час зі своїм єдиним спадкоємцем. Якийсь період навіть здавалося, що Андрій повністю копіює поведінку свого батька. Втім, за останні 2 роки все кардинально змінилося.

Почали навіть пліткувати про значне погіршення стосунків між ними. Втім, і Потап, і Андрій, і Ірина Горова неодноразово спростовували дану інформацію.

У шлюбі з Настею Каменських Олексій так і не став батьком, хоча пара неодноразово обговорювали дану тему з журналістами. Зокрема співачка говорила про те, що хоче подарувати коханому малюка, але сподівається у цьому питанні на волю Господа.

Тим часом Потап нещодавно відреагував на нову композицію починаючою співачки Ханни. У пісні вона якраз розповіла про свої материнські почуття до дитини.

Олексій зробив репост публікації, а також додав червоне сердечко, показуючи свої власні емоції від прослуховування даного твору.

Потап відреагував на нову композицію співачки Ханни про сина

Нагадуємо, що в шлюбі з Іриною Горовою Потап також отримав досвід виховання дівчинки, адже мав падчерку, яка народилася у продюсерки у шлюбі з кращим другом Олексія. Зараз Наталка проживає за кордоном і встигла вийти заміж. Дівчина займається маркетингом.