|
03.06.2024 13:33

Камалія покинула Україну та показала, з ким знайшла своє щастя після розлучення з мільярдером Захуром

Рік тому знаменита українська виконавиця Камалія вразила зізнанням про те, що навіть її шлюб з мільярдером Мохаммадом Захуром не витримав випробовувань та розлуки, і розвалився. Зірка не назвала причину, яка призвела до повного розірвання любовних стосунків. Хоча в цьому повідомленню передувало інтерв’ю, в якому виконавиця вперше за багато років поскаржилася на свого чоловіка. Суть її незадоволення полягала у тому, що він не встав на її сторону у конфлікті з падчеркою.

Мільярдер лише розводив руками, посміхався і натякав, що це мовляв жіночі справи, і він взагалі не хоче в них лізти.

Камалія покинула Україну та показала відпочинок з дочками за кордоном

Камалія покинула Україну та показала відпочинок з дочками за кордоном

Однак, уся ця історія була набагато складнішою саме для артистки. Головна проблема родини на даний момент — це розлука матері з дітьми. Двійнята перебувають у Великобританії разом з батьком. І це не через розлучення, а через не бажання залишати дівчат в Києві.

Вони будуть жити за кордоном до тих пір, поки в Україні не буде повністю безпечно. Камалія же зізнається, що не може бути вдалині від своєї батьківщини. Це переросло у справжню проблему, з якою артистка впоратися не може. Зокрема, нещодавно вона зізнавалася, що навіть звернулася до психолога.

І все ж таки мільярдер намагається зберегти здорову та доброзичлива атмосфера в родині, а тому сприяє спілкуванню матері та дітей вживу. Артистка часто приїжджає до Лондона, мільярдер привозить дітей до України.

І знаходиться час для веселих канікул за кордоном. Зокрема, нещодавно співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала, як сяє від усвідомлення того, що її діти поруч з нею на відпочинку.

Зіркова мама влаштувала прогулянку верхи вздовж узбережжя Середземного моря.