Рубрики: Фото та відео
04.06.2024 17:34

48-річна Наталя Могилевська розповіла про найважчу роботу у світі, яку їй доводилося робити: “Ви зрозумієте”

Люди по-різному уявляють важку роботу. Однак Наталя Могилевська запропонувала підписникам лише одну задачу, складність якої зрозуміє кожен, незалежно від освіти чи обраної професії.
Поділитися

Наталя Могилевська — одна з найвідоміших і найталановитіших артисток України. Її багатогранний талант охоплює не лише спів, але й продюсування, танці, роботу на телебаченні та акторську майстерність. За роки кар’єри зірка випустила безліч хітів та взяла участь в сотнях різноманітних проєктів. Здавалося б, для знаменитості з таким багатим бекґраундом не повинно існувати складнощів.

Але Наталя точно знає, що найважча робота у житті — це не робити нічого. Мова не про банальну лінь, не про відсутність фізичної активності чи сон. Під цим співачка має на увазі здатність повністю розслабити тіло та мозок, відпустити будь-які переживання та розвантаживши мозок.

“Пропоную 1 хвилину заплющити очі і ні про що не думати. Жодної думки за 60 секунд. Цікаво, чи вийшло. Я буду здивована”, — написала Могилевська

Наталя Могилевська показала, як вона відволікається від буденності

І дійсно, досягти тієї здатності розслаблятися, щоб навіть не думати ні про що зайве, вдається дуже малій кількості людей. Зазвичай, сідаючи, щоб відпочити, ми продовжуємо думати про плани, проблеми, способи їх вирішення. І в цьому всьому ми лише глибше себе закопуємо в рутину та труднощі, із яких складно вивільнитися.

Пані Наталя пропонує навчитися не робити нічого, не відволікаючись на зовнішні фактори. І з цією здібністю прийде розуміння того, чого саме ми потребуємо в житті, які напрямки в ньому ми обрали хибно, а де недопрацювали.

Ніколи не пізно бути щасливими

Знаменита співачка точно знає, що завжди можна зробити своє життя кращим. Зірка довгий час не мала бажаного щастя в особистому житті. Її перший шлюб з Дмитром Чалим протримався недовго. Другий обранець — бізнесмен Єгор Долін — був для неї чудовою парою. Але через його надмірні ревнощі до роботи Могилевської шлюб протримався лише 5 років.

Наталя Могилевська показала, як вона відволікається від буденності

Зараз у Наталі є серйозні стосунки з коханим Валентином. Артистка не любить розповідати подробиці особистого життя, тому про нового обранця відомо мало. Але прямо перед новим роком Могилевська здивувала всіх заявою: вона тепер — мама. Знаменитість вирішила взяти з дитбудинку одразу двох дівчаток. Причому довгий час співачка не говорила про такі серйозні зміни в своєму житті.