Нещодавно стала мамою, а вже зіштовхнулася з цим: Наталія Могилевська розповіла про велику проблему у доньок

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська вперше розповіла про неповторний досвід, який отримала з дочками, і він зовсім не позитивний.

Артистка давно мріяла стати мамою. І ба більше, хоча так і не народила рідну дитину, має величезний досвід у вихованні дівчат. Адже 15 років тому артистка зійшлася з бізнесменом Єгором Долініним, який на той час був багатодітним батьком.

Трьох падчерок зірка полюбила як власних доньок. Але іронія долі полягала в тому, що цим стосункам не було суджено тривати довго, і хоча зірка прив’язалашся до дівчат, їй довелося з ними попрощатися. І зовсім не дивно, що спілкування вони надалі не підтримували, адже для їхнього батька це могло бути болісну темою, а невдовзі в них з’явилася нова мачуха.

Наталія Могилевська розповіла про велику проблему у доньок

Наталія Могилевська заінтригувала мережу імовірною вагітністю
Наталія Могилевська розповіла про проблеми у її дочок

Лише через багато років Могилевська таки реалізувала свої плани на материнство і удочерила двох прекрасних дівчат. Показувати публіці вона їх зовсім не збиралася. І напевно, якби до мережі не злили кадри, на яких артистка тримає на руках дівчинку, цього би не сталося.

Але шум, який наробили ці кадри призвів до того, що Могилевський довелося зізнатися, що вона стала матір’ю. Наталія одразу ж уточнила, що обличчя дівчат не покаже. Мовляв, вони пройшли через непрості речі, тільки-но адаптувалися, і популярність може все зруйнувати та зіпсувати.

Але це не заважає їй розповідати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про відкриття то досвід, який вона отримує кожного дня завдяки її дочка. Зокрема, нещодавно вона розповіла про те, що зіштовхнулася з серйозною проблемою у навчанні дітей. Справа в тому, що їй дісталося гуманітарії, і тепер математика — це справжній виклик.

 Наталія Могилевська розповіла про проблеми у її дочок

На рахунок творчої натури своїх дітей Наталія Могилевська трохи поіронізувала: мовляв, “хто б знав, хто б подумав”.

Хоча її дочка і не мають з матір’ю ніякого генетичного зв’язку, але це зовсім не завадило їм успадкувати любов до мистецтва, культури, тощо.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.