Рубрики: Фото та відео
04.06.2024 19:56

Колишня дружина Володимира Остапчука щодня купається у квітах: такої уваги і Полтавська не отримує

Квіти обожнює більшість людей. Але жінки, як правило, люблять їх отримувати, а чоловіки — дарувати. Христина Горняк похвалилася одразу декількома букетами, які отримала від таємного шанувальника.
Поділитися

У 2022 році новина про розлучення Христини Горняк та ведучого Володимира Остапчука приголомшила фанатів. Найбільше публіку здивував навіть не сам факт розриву, а його раптовість: на ймовірність розпаду пари не вказувало нічого.

Довгий час ніхто з експодружжя не говорив про причини розлучення. Але нещодавно Христина розповіла в інтерв’ю про те, що трапилося. За словами дівчини, ініціатором завершення взаємин була вона. Горняк не пробачила Остапчуку порушення табу, дотримання яких у відносинах було для неї важливим.

Христина стверджує, що на момент розлучення вона продовжувала кохати Володимира, а сам ведучий навіть намагався повернути дружину. Але дівчина вирішила не поступатися власними принципами.

Колишня дружина Остапчука Горняк похвалилася квітами

Тривалий час Горняк заліковувала душевні рани. Дівчина говорила, що всі життєві труднощі потрібно просто вміти пережити. Саме це і зробила ексдружина Остапчука, завдяки чому її серце поступово відкрилося для кохання знову. Можливо, достойний її чоловік уже з’явився в житті Христини. Красуня регулярно ділиться у своїх соціальних мережах новими фото з букетами.

“Квіти щодня, як це витримати”, — підписала фото з новим букетом і усміхненою собою дівчина

До речі, всього за кілька днів до цього Горняк викладала пост, в якому розповідала, що не варто недооцінювати такий жест, як “подарувати квіти”. Христина наголосила не лише на приємних емоціях від такої уваги, а й на бажанні жінок ділитися своєю радістю з подругами та підписниками в сторіс. Можливо, це був вдалий натяк, який дійшов до потрібного адресата?

Горняк не спішить ділитися тим, хто саме так старанно та ніжно намагається завоювати її серце. Але, судячи з підписів до сторіс, цим джентльменом є саме український чоловік, і від його уваги вона в захваті.