|
06.06.2024 12:49

Екс-чоловік Ані Лорак знову став холостяком і зробив презент самій Ірині Білик: діва оцінила увагу Мурата

Неодноразово Мурата звинувачували у тому, що він нібито зловживав багатством та популярністю своєї колишньої дружини, і згодом використав усі ці привілеї. З’являлася інформація, що нібито ніякого бізнесу у Мурата в Туреччині не було. Мовляв, знайшов собі багато співачку і одразу піднявся наверх.

Сам підприємець ніколи даних чуток не коментував. Однак дійсно саме у шлюбі з Кароліною в нього з’явилися і ресторани, і позиція у косметичній компанії. А нібито до цього в нього не було ніякого турагентства, а він був менеджером. Наскільки усе це правда залишається загадкою.

Адже так само Богдан Беспалов розповідав, що і сам Мурат насправді не такий вже і простий. Мовляв, являється спадкоємцем дуже багатої сім’ї, а тому з легкістю міг отримати серце Кароліни. І мовляв, сама співачка не настільки проста, щоб зв’язуватися зі звичайним менеджером, і прекрасно розуміла, хто він.

У цьому сюжеті скандальний блогер розповів, що бізнесмен почувається розслаблено саме тому, що в нього є потужний тил, і ніколи не було тривоги за майбутнє.

Ірина Білик показала подарунок, який отримала від Мурата Налчаджиоглу

Ірина Білик показала подарунок, який отримала від Мурата Налчаджиоглу

Попри те, що у Мурата дійсно велика та хороша сім’я, він все ж таки обрав для життя Україну. І навіть допоміг перебратися сюди своїм сестрам, які займаються рестораном турецької кухні.

Мурат тим часом вже декілька разів намагався налагодити особисте життя і для цього обирав саме українок, а не своїх співвітчизниць. Минулого року він розлучився з Лілією Реус, а потім розстався із Анастасією Фоксі.

Та судячи з усього, в нього ніколи не буде проблем з жіночою увагою, адже Мурат має зв’язки з найвідомішими, і найкрасивішими представницями прекрасної статі.

Ірина Білик показала подарунок, який отримала від Мурата Налчаджиоглу

Наприклад, нещодавно Ірина Білик похизувалася маленьким президентом, який отримала від турецького бізнесмена. Зроблено це було у рамках маркетингової кампанії компанії Farmasi. Як завжди знаменитості отримали свою порцію косметики. Звичайно, абсолютно безкоштовно. Аби знаменитості змогли спробувати продукцію, і також прорекламувати її за можливості.