Рубрики: Фото та відео
06.06.2024 16:05

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вперше показала новоспеченого зятя: ніби і не рідний зовсім, а наче син

Виконавиця ролі мами Вєрки Сердючки Інна Білоконь не так давно стала і тещею і бабусею. Зірка не розповідає про особисте життя дочки, але нещодавно з'явилися нові подробиці.
Поділитися

Рік тому стало відомо про весілля єдиної дочки Інни Білоконь Яни. Попроси славу своєї матері, а також можливість налагодити потужні зв’язки в шоу-бізнесі, дівчина ніколи не намагалася увійти у світську спільноту, і здебільшого проживала своє життя цілком приватно.

Її знімки з’являлися хіба що на особистій сторінці Інни в соціальній мережі Instagram. Безумовно, зіркова мама неабияк пишається своєю спадкоємицею, яка має при собі абсолютно все: і вроду, і розум.

Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає її зять

Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає її зять

Тому зміни в родині пройшли немов би повз. Яна довго зустрічалася зі своїм обранцем, а згодом і вийшла за нього заміж. Сталося це 2023-го. Вже незабаром стало відомо про те, що дівчина виношує під серцем малюка.

Декілька місяців тому Інна Білоконь вперше стала бабусею, а її дочка матір’ю. Дитину публіці поки що не показують, та ймовірно всього, не покажуть ніколи. Зважаючи на те, наскільки сім’я акторки закрита, а також на частоту інтерв’ю, які дає сама Білоконь.

Але все ж таки один секретик вийшов назовні. Так, Яна опублікувала на особистій сторінці архівні фотографії з весілля та показала обличчя коханого чоловіка та батька своєї дитини. Цікаво, що молодята між собою навіть схожі. Але як говорять психологи, найміцніші пари як правило складається з людей, які мають схожі характери, цілі в житті, а також спільні риси обличчя.

Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає її зять

Нагадуємо, що впродовж цих двох років Інна Білоконь активно гастролювала разом з Андрієм Данилком. 2022-го вони розпочали свій великий концертний тур з Прибалтики, і продовжували його Українах Європи, ближнього сходу і навіть США.

Втім, у найважливіші для доньки моменти акторка завжди була поруч. Чи був на весіллі виконавець ролі Вєрки Сердючки невідомо, адже на кадрах його не видно.