Рубрики: Фото та відео
07.06.2024 11:44

Христина Горняк після ловеласа Остапчука згодна на те, щоб у її обранця було 2 жінки: “Ніколи не знаєш”

Якщо жінка любить, то всім серцем і не збирається з кимось ділити свого коханого. Але Христина Горняк розповіла про ситуації, коли її обранці можуть мати одразу кілька жінок і вона не буде проти.
Поділитися

Христина Горняк – ім’я, яке сьогодні лунає у багатьох колах українського суспільства. Вона відома не лише своєю яскравою зовнішністю та чарівною посмішкою, але й як успішна жінка, яка збудувала блискавичну кар’єру в юридичній сфері. Також дівчина відома завдяки стосункам із популярним телеведучим Володимиром Остапчуком.

Христина Горняк з колишнім чоловіком Володимиром Остапчуком

Христина та Володимир познайомилися на одному зі світських заходів, і їхній роман швидко набув публічного розголосу. Пара одружилася у 2020 році, але їхні стосунки тривали недовго. У 2022 році вони оголосили про своє розлучення. Христина довго заліковувала душевні рани після розриву, ініціатором якого була сама. Але наразі у дівчини все добре і вона регулярно радує шанувальників моментами зі свого життя.

Одним із таких постів, який нещодавно привернув увагу багатьох шанувальників, стала демонстрація різниця між “кружечками” для коханого та подруг. У дописі Христина поділилася, що для “нього” вона завжди стильна, елегантна та жіночна. Зовсім інша ситуація у діалогах Горняк з її подругами.

Христина Горняк розповіла, до чого треба готуватися її чоловікам

Христина показує, що під час запису “кружечків” для подруг вона часто дуркує. Це можуть бути смішні гримаси, жарти, обличчя без макіяжу чи навіть з нанесеною на нього маскою. Такий контраст демонструє, наскільки різноплановою може бути особистість Христини Горняк для близьких людей.

Своїм дописом Христина натякає, що і для коханого вона може бути різною. Іноді вона буває королевою, а іноді — “босяком-заводілою”. Зате з нею ніколи не сумно! Знайома ситуація для багатьох дівчат, чи не так?

Христина Горняк розповіла, до чого треба готуватися її чоловікам

Якщо ж говорити про взаємини, то зараз Христина часто ділиться фото квітів та іншими натяками, які дозволяють зрозуміти, що в її житті з’явився новий коханий. Але імені свого обранця Горняк наразі не розкриває.