|
07.06.2024 13:00

“Я знову стала мамою”: Наталія Могилевська повідомила про поповнення і показала реакцію молодшої доньки

Півроку тому стало відомо, що популярна українська співачка Наталія Могилевська стала матір’ю. Публіка про це здогадувалася насправді давно. Неодноразово у коментарях під її публікаціями на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram писали фанати стосовно того, чи вона вагітна, і чи народила дитину.

Співачка запевняла, що поки що не готова до дітей, і нібито тільки навчилася бути коханою дружиною. Тим не менш, вона також розповідала про те, що активно працює над собою, і імовірніше за все заговорить і про поповнення.

Наталія Могилевська розповіла про поповнення в сімʼї

Наталія Могилевська розповіла про поповнення в сімʼї

Напевно у себе так і залишалася в секреті, якби у мереж вони злили її фотографії разом з маленькою дочкою.

В мережі поповзли чутки про те, що Наталія Могилевська таємно народила, а вона через декілька місяців без жодних спростувань чи інших коментарів просто розповіла про те, що дійсно взяла на усиновлення двох прекрасних дівчат.

Тепер на її акаунті регулярно з’являються свіжі публікації, на яких вона показує, як проводить час у якості матері, як святкує разом з дітьми, які подарунки їм робить тощо. А нещодавно у родині знову сталося поповнення, але на цей раз з’явився малесенький улюбленець. Як відомо, Наталія Могилевська дуже любить тварин.

Зокрема, з нею вже багато років живе улюблений пес, з яким вона часто ходить на прогулянки у заміському будинку. І саме з ним неодноразово Наталія Могилевська натикалася на папараці.

Її пухнастий друг навіть потрапляв на обкладинки журналів. І все ж таки часи змінюються, і в родині також відбуваються щасливі події, з’являються нові члени, зав’язуються близькі взаємини між ними.

Звичайно, у родині усі були раді поповненню. У коментарях співачці також написали привітання. До речі, це щаслива новина і для собаки Наталі Могилевської, адже в нього з’явився новий друг.